Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - REALNOST 0:39

Krivci za posrtaj su u Maksimirskoj 128

Maksimir
Foto: Luka Klun | Pixsell
1/12
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
06.11.2009.
u 08:49

Šačicu huligana, strogu ekipu iz Nyona i još strože engleske suce, čini se, ipak se da amnestirati.

Unatoč nepredviđenim nevoljama koje su zagrebačke plave pratile ove europske sezone, za novi posrtaj u konačnici su krivi sami.

Trula, a nikako ne, kako su nas pokušali uvjeriti, fenomenalna atmosfera koja prati klub iz Maksimirske, i ništa manje loša igra, svoj konačan udarac zadale su u utakmici protiv Ajaxa. Jer, nisu Dinamo presjekla dva isključenja. Čak su se nakon njih dobro i držali, iako najveće priznanje za to ide Butini.

Jurčićeva momčad jednostavno nema moć, trezvenost, zrelost, ni pojedinca koji čini razliku, a bez tih se faktora ne putuje sjevernije od Varaždina.

Očekivati da će Ilija hit-na-Youtubeu Sivonjić presuditi utakmicu i pri vodstvu Ajaxa pojačavati zadnju liniju, samo su neke od niza pogrešaka. I nije to bio slučaj samo protiv Kopljanika. Promašaji su, nažalost, jedina konstanta plavih, bili u pitanju treneri ili igrači.

Te i sve ostale manjkavosti dio su Dinamove realnosti kojoj se ne nazire kraj. Sada preostaje ozbiljno se okrenuti prvenstvu jer Šibenik je kompromitirao ono jedino na što je Dinamo pretplaćen.

A pretplati za proljetne euroutakmice navijači će se ponovno nadati dogodine, po 40. put...

Komentara 6

LY
Lynx
12:23 06.11.2009.

miskec, tko je koga pojeo vidljivo je kod asistencije za drugi gol. Dakle Kovač je malo manje sranje od svih ostalih. Suarez i Pantelić bi ga pojeli za doručak da im je to jučer trebalo.

HO
hotfishlake
12:51 06.11.2009.

dinamo odigra u europi malo dobro npr werder vani, salzburg vani, sparta, temisvar i puno lose a kako ocekivati stabilnost igre kad igru vodi covjek koji je stabilan koliko i pero na vjetru? a o nekulturi i patologiji da ni ne zapocinjemo...

TO
TomekZG
11:01 06.11.2009.

Antonela, nije ti to baš samo tako... Da dinamu nisu oduzeti bodovi, pa da je jučer smio odigrati normalnu utakmicu sa 11 igrača, i nedajbože pobijediti ili uzeti bod, onda danas ti ne bi imala o čemu pisati, jer bi sve bilo savršeno, atmosfera bi i dalje bila bajna, imali bi 4 ili 6 boda, bla,bla... A krivci za to sigurno nisu na adresi koju si navela. Stalno se piše o lošem izboru trenera i igrača. Mislim da bi trebali biti malo realniji. Ne znam koji bi to vrhunski igrač ili trener iz neke od liga petice, a koji bi nas uspio zadovoljiti svojim igrama, došao u našu ligu, čak i da ga možemo platiti. Da igra po nekim livadama pred možda 2000 ljudi? Ne znam koga vi ljudi očekujete? Capella? možda Ronalda, Messija? a za to opet nisu krivci samo u Maksimirskoj, već prije u Rusanovoj. Nije naša liga slaba zbog dinama, nego je dinamo slab zbog naše lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije