Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Šimunić

Kriv sam za drugi pogodak, manjka mi utakmica!

Hrvatska Češka (1)
Marko Prpić/Pixsell
10.02.2011.
u 12:43

Josip Šimunić, nogometaš kojega hrvatski navijači obožavaju i koji je u 2010. godini dobio i njihovu nagradu, jučer je solidno odigrao utakmicu.

Kao i obično, nije se štedio, dao je sve od sebe. No, naš reprezentativni stoper nije bio zadovoljan.

– Kriv sam za drugi pogodak koji smo primili. Morao sam izaći van, izbaciti loptu, a ja sam zakasnio. Osjetio sam tijekom igre da nisam u natjecateljskoj formi (ove godine još nije igrao za svoj Hoffenhaim), da mi nedostaje eksplozivnosti, a zbog svega sam gubio koncentraciju – kazao je Šimunić.

Ključne riječi

Komentara 4

JA
jadre
12:48 10.02.2011.

...mas nema veze -JOe.. ..uvijek si gorio na terenu to ljudi vide i znaju...

OB
-obrisani-
12:56 10.02.2011.

dobitni parovi i sigurne oklade: http://elf-parovi.blogspot.com

BU
bumtresurnebes
13:31 10.02.2011.

Frajer varira od nepogrešivosti do gluposti, nikad ne znaš što će prevladat. Iako, češće prevladava ova bolja strana, al s njim nikad ne znaš...Jučer bio jako nervozan, vidjelo se po nepotrebnom startu s leđa na nekog Čeha koji je bio kod aut linije leđima okrenut golu...Ne možeš gluplje dobit žuti karton..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije