Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE REBIĆ

Kritizirani bivši vatreni koji je cijelom selu otplatio kredite pronašao je novi klub

Kopenhagen:  UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
28.07.2023.
u 13:34

Fabrizio Romano tvrdi da uskoro odlazi u redove turskog giganta Bešiktaša

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ante Rebić otpisao je iz talijanskog diva Milana, stoga je dobio slobodne ruke u traženju novog kluba iako ima ugovor do ljeta 2025. godine. Fabrizio Romano javlja da se to i dogodilo, bivši vatreni trebao bi otići u redove turskog velikana Bešiktaša. 

Rebić je već ranije odbio dvije bogate ponude iz Saudijske Arabije i navodno se nije uspio dogovoriti s Fenerbahčeom. Tijekom karijere igrao je u RNK Splitu, Fiorentini, RB Leipzigu, Veroni i Eintracht Frankfurtu prije no što je stigao u Milan s kojim je osvojio Serie A 2022. godine. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, osim kontroverzi oko reprezentacije, Rebić ima i drugu, nježniju stranu jer se više puta pokazao kao veliki humanitarac. Primjerice, u srpnju 2018. austrijski mediji objavili su kako su od njegova bivšeg suigrača iz mlade reprezentacije Lovre Šindika doznali kako je Ante u svome rodnom selu Vinjanima Donjim svima otplatio kredite. 

29-godišnjak rođen je u Splitu 1993. godine, a u dresu rossonera upisao je 70 nastupa uz 16 pogodaka. 

 

Komentara 10

KR
kremenko
16:54 28.07.2023.

Ante legenda gol Argentini je za vječnost

PU
Pulchrum
14:45 28.07.2023.

Koji čovjek! I to mlad, a tako plemenit

BE
Beba
21:44 28.07.2023.

Kako netko može biti jalan na ovako plemenitu gestu? Samo kod nas! Dinamovac, a poštujem svakog čovjeka, osobito ako je Čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije