Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Korina Sajko peta atletičarka koja je izabrana za najljepšu sportašicu Hrvatske

Foto: Vjeran Zganec Rogulja
1/11
07.07.2023.
u 11:18

Izbor se drugu godinu za  redom održao u hotelu Panorama u Prelogu,a  kroz četiri dana priprema sportašice su imale, pored vježbanja koreografije, nekoliko sjajnih izleta

Korina Sajko (19) nova je miss sporta Hrvatske. Trenira atletiku u zagrebačkom klubu Agram.

Ona je peta atletičarka koja je postala najljepša sportašica Hrvatske, nakon Kristine Topić, Valerije Čilaš, Kristin Vilk i Leonarde Farkaš.

Prva pratilja Miss sporta Hrvatske je Ana Vukojević, ritmičarka iz Zagreba, dok je za drugu pratilju proglašena Klara Barišić, plesačica kluba Academia.

Za miss fotogeničnosti izabrana je Josipa Habjan, atletičarka iz Dubrovnika.

Sportašice su se žiriju i gledateljima predstavile u četiri izlaza (body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Juriša, talent show, večernje haljine Kookabee) od kojih je posebno atraktivan bio talent show.

Naime, u talent showu sportašice su morale same osmisliti koreografiju i muziku s kojim su predstavile sport kojeg treniraju.

I sve je to trebalo stati u 45 sekundi. U zabavnom dijelu programa nastupile su sopranistica Barbara Othman i violončelistica Ana Rucner. 
 - Moram priznati da sam oduševljen priredbom. Ovo je jedan visok nivo organizacije,a  svih 15 sportašica bilesu lijepe. Teško se bilo odlučiti za najljepšu – rekao je Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Preloga.

Izbor se drugu godinu za  redom održao u hotelu Panorama u Prelogu,a  kroz četiri dana priprema sportašice su imale, pored vježbanja koreografije, nekoliko sjajnih izleta

Mađerkin breg, vožnja čamcem po umjetnom jezeru Dubrava, let motornim zmajem, posjet restoranu Terbotz, ručak u marini Prelog, posjet slastičarnici Holiday... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije