Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna recept
Povratak na članak

Kristijan Ipša: Ja sam u utakmici mladih 2008. zaustavio Balotellija!

– Od prve minute Balotelli je bio jako prgav. Igrao je više prljavo nego grubo, udario me laktom u lice – prisjeća se Ipša.

Komentari 7

PE
petrinjac
07:17 14.06.2012.

a koji je to igrač,pojma nemam

VL
MO
Mozgožder
07:36 14.06.2012.

Ne znam zašto, ali imam neki ružan osjećaj da bi nam baš taj Balotelli mogao zapapriti danas. No neka on zabije, pristajem i na hat trick Balotellija ako ćemo mi Talijanima ubosti barem jedan gol više nego oni nama. Jer i mi Marija za utrku imamo. :-)

VL
FE
fellix1601
08:29 14.06.2012.

Sa prljavima treba igrati prljavo........ ako bude nekoga udario a da sudac to vidi. Treba pasti kao da te neko udario čekićem i ostati u nesvjesti 15 minuta.... , pa kad dobije žutog (a možda i pocrveni) neće se samo tako više usuditi laktati..... A inače španjolci a naročito talijani su poznati kao prgavi i podli. nedaj ti Bože da ga dirneš laktom po nosu... , oni padaju kao da ih Tyson pogodio... , samo što ne riknu !!!!

VL
GO
golo
10:21 14.06.2012.

taj bolateli, ako bi napisao ovdje istinu o njemu ovi novinari bi to sve izbrisali, nu nije cak ni potrebno pisati, njegovo ponasanje cisto pokazuje tko je i sto je , na kojoj je negatrivnoj razini, vjerujmo u nase momke , sretno danas

VL
BA
balic
11:35 14.06.2012.

Prandeli se igra ruskog ruleta uvede li Ballotelija .... Zaradio je zuti sa Spanjolcima,a kako prljavo igra moga bi danas biti iskljucen..

VL
BR
Brdi69
11:47 14.06.2012.

Eeee..Kristijane Ipsa..ako si stvarno..izjavio to sto je napisao..urednik ovdi na portalu!! Onda ti stvarno..nemaš srama..pa taj Balotelli je sada..stariji i iskusniji za 4.godine..a ti ako si Profesionalac..znas šta je 4.godine u Profi Nogometu..i to Talijanskom i Engleskom!! A di ti igras..milo moje..u kojoj ti liigi nastupas?? A i dovoljno je mjerilo kvalitete..tebe i Balotellija..on igra za A. Repku Italije..i to sa 22.godine..a za tebe je to samo..san i mašta..zato Kristijane Ipsa..ne izjavljuj..Nebuloze..za koje nemaš..pokrića..

VL
CA
cacamoj
14:28 15.06.2012.

Eto te isti kao Ronaldo...Tako i on prica da je bolji od Messija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.