Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska rukometna reprezentacija otputovala na pripreme

Krimovke će morati plaćati kave kokicama

Jelena Grubišić
Renato Branđolica
16.11.2011.
u 12:24

U sklopu priprema odigrat ćemo dvije utakmice u gostima s Crnom Gorom te dvije sa Srbijom, u Novigradu i Kašteliru.

Rukometašice Hrvatske otputovale su jučer u Poreč na završne pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će 3. prosinca početi u Brazilu. Izbornik Vladimir Canjuga u Poreču će na raspolaganju imati 19 igračica, od kojih će dvije otpasti. Na okupljanju nije bilo izbornika Vladimira Canjuge, koji je došao izravno u Poreč, te Tanje Kiridžić koja će do Poreča doći iz Pule. Maja Zebić dolazi u četvrtak zbog klupskih obveza. Danas će se reprezentaciji priključiti Katarina Ježić koja je kasnila zbog sinoćnje utakmice svoje Lokomotive s Trešnjevkom.

– Već vidim kako ćemo tijekom priprema stalno morati častiti igračice Podravke koje su nam pobjedom nad Viborgom otvorile vrata drugog kruga Lige prvakinja – rekla je Jelena Grubišić, reprezentativna vratarka, inače članica ljubljanskog Krima.

Ivana Lovrić, igračica Samobora, nakon dužeg vremena ponovo je u reprezentaciji.

– Što reći nego da sam sretna što sam ponovo s curama. Još da nam se poklopi dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu... – rekla je Ivana.

Andreja Penezić bit će naša glavna uzdanica u Brazilu.

– Bolje ništa ne najavljivati jer smo se do sada puno puta opekle u prognozama. Trebamo se dobro pripremiti u Poreču, a u Brazilu ćemo iz utakmice u utakmicu vidjeti gdje smo. Naravno da želimo izboriti kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu – rekla je Penezić.

Miranda Tatari odlično je igrala u skupini Lige prvakinja, bez obzira na to što Podravka nije otišla dalje.

– Nisam samo ja dobro igrala, i druge su naše reprezentativke u Ligi prvakinja dobro igrale. Tako je Dijana Golubić s Budućnosti ušla među osam najboljih, a mi smo, eto, pomogle našim krimovkama Grubišić, Franić, Šerić i Penezić da također odu dalje – istaknula je Miranda Tatari, organizatorica igre hrvatske reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije