Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog derbija

Krešimir Vlajčević pokrenuo disciplinski postupak protiv čelnika Hajduka

Ljubo Pavasović Visković
Miranda Cikotic/PIXSELL
24.09.2015.
u 22:54

Pokrenut je postupak i protiv Dinama zbog neprimjerenog skandiranja u dva navrata u dijelu gostujuće tribine."

Još uvijek se ne stišavaju strasti zbog derbija Hajduka i Dinama koji se proteklog vikenda odigrao u Splitu. Podsjetimo, sudac Bruno Marić pogriješio je u dva navrata, barem tako tvrdi Mateo Beusan, te oštetio Splićane, a ljudi iz Hajduka nakon susreta u tunelu su izvrijeđali daruvarskog suca. Zbog toga je Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević pokrenuo postupak protiv njih.

"Po prijavama sudaca i delegata s utakmice Dinamo-Hajduk u tijeku je disciplinski postupak protiv HNK Hajduk (propusti u organizaciji utakmice, upotreba velike količine pirotehničkih sredstava i neprimjerena skandiranja te uvredljivi transparent u gledalištu) te protiv Ljube Pavasović-Viskovića (predsjednik NO), Gorana Vučevića (sportski direktor) i Mire Čolaka (oružar) zbog vrijeđanja i prijetnji sucima utakmice", piše na stranicama HNL-a.

No, postupak je pokrenut i protiv Dinama, a kažnjen je Zoran Vulić, trener Splita koji je udaljen s klupe protiv Lokomotive.

"Trene RNK Split Zoran Vulić koji je udaljen s klupe na utakmici Lokomotiva-Split zbog učestalog prigovaranja sucu kažnjen je s 1.000 kuna. Pokrenut je postupak i protiv Dinama zbog neprimjerenog skandiranja u dva navrata u dijelu gostujuće tribine."

>>Nezadovoljni Brbić: Kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatske...

Komentara 38

DU
Deleted user
23:03 24.09.2015.

Treba strogo kazniti ove orjunaše.

MK
mksdk
23:08 24.09.2015.

Neka se utvrde činjenice, pa ako se pokaže da je stvarno u više navrata prijetio smrću sucu, onda mu treba pošteno i pravedno suditi u skladu s novim zakonima i propisima. Znači, ukoliko je to istina, onda mu treba zabraniti rad u sportu.

AN
antitovari
23:44 24.09.2015.

U remetinec spremiti pavasovica i brbljica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije