Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perišić

''Krešić je branio vrlo dobro, zbog Vahe Dinamo je sada ravnopravan''

\'Brugge\'s Ivan Perisic (R) fights for the ball with Dinamo Minsk\'s Oleg Veretilo during their Europa League play-off second leg soccer match in Minsk August 26, 2010.  REUTERS/Vasily Fedosenko (BEL
Reuters
18.09.2010.
u 11:07

- Villarreal je, bez obzira na loš start, prvi favorit, za drugo mjesto borit ćemo se s PAOK-om i Zagrepčanima.

Nakon čarobne maksimirske večeri, i rezultat susreta Club Brugge - PAOK (1:1) za Dinamo je odličan. Ivan Perišić (21), silno talentirani hrvatski mladi reprezentativac, igrao je cijelu utakmicu u majici Club Bruggea, te nam ju je jučer prepričao.

Grci jako iskusni

– Dominirali smo svih 90 minuta, pogodili vratnicu. Šteta što smo iz kornera nesretno primili taj pogodak.

Na grčkim vratima stajao je Dario Krešić, 26-godišnji vratar, koji je s kadetskom reprezentacijom Hrvatske 2001. godine osvojio broncu na EP-u.

– Krešić je zaista branio vrlo dobro, no nije mogao ništa učiniti pri pogotku.

Kako biste nam trenerskim rječnikom opisali PAOK?

– Riječ je o jako iskusnoj momčadi. Dobro su igrali Pablo Garcia, defenzivni vezni igrač koji je dvije godine igrao za Milan i tri za madridski Real, Contreras koji je dugo igrao u Ossasuni, te u vrhu napada grčki reprezentativac Salpingidis. Nisu ništa posebno, no na iskustvo mogu puno toga napraviti.

Dinamo je senzacionalno srušio Villarreal, što vam, zapravo, otežava situaciju.

– Drago mi je zbog suigrača iz mlade reprezentacije. Mi smo prošle sezone nadjačali Valenciju, nisu to momčadi koje lete. Vidi se koliko trener znači momčadi, Halilhodžić je prodrmao i ohrabrio modre.

Za Perišića je Žuta podmornica, koja je u Zagrebu izgledala kao Titanic, i dalje prvi favorit za prolaz.

– Dinamova je pobjeda velika, ali kada Villarreal bude kompletan i maksimalno usredotočen, bit će posve drukčija momčad.

Tko će, po vašemu mišljenju, uza Španjolce i na proljeće igrati u Europi?

Mladi kao Dinamo

– Bit će velika borba između Bruggea, Dinama i PAOK-a. Mislim da je sve otvoreno.

Između tih klupskih bitaka, mlada reprezentacija igra protiv favorizirane Španjolske u dodatnim kvalifikacijama.

– Suparnik je velik, opasan, a mi moramo igrati kao Dinamo protiv Villarreala, hrabro i čvrsto, a tada je sve moguće.

Komentara 2

JM
ja-ma
11:51 18.09.2010.

Tu si Flače kukavico,a kada pišeš o Mamiću onda si VL ili Sportal.

AF
absolutley.free
16:21 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije