Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Euro

Krenuo stroži režim, Bilić zatvorio treninge

Reprezentacija trening (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
21.05.2012.
u 13:27

Ono što je najvažnije, ozlijeđenih ili uvrijeđenih nema, ozračje u taboru Hrvatske stvarno je odlično, dominiraju osmijesi

I dalje je Miljenko Rak prvi akter priprema. Na jutarnjem treningu u ponedjeljak Rak je napravio za igrače pravu malu mučionicu. Nosio je puste sprave, dio travnjaka pretvorio je u teretanu. Sat i pol vježbali su Bilićevi izabranici, ritma nije nedostajalo. I dalje su podijeljeni u tri grupe. U jednoj su vratari Blažević i Kelava, oni pod paskom Mrmića i Pralije odrađuju svoj dio posla, u drugoj su Modrić, Srna, Buljat, Strinić, Vukojević, Rakitić i Jelavić. Njih sedam radi nešto slabijim intenzitetom, Bilić ih još uvijek osvježava nakon naporne sezone u kojoj su dosta igrali. Poseban fokus na osvježavanju je na Modriću i Srni, koji su izuzetno iscrpljeni, ali su sjajnog raspoloženja i dižu se iz minute u minutu.

Ostatak, njih trinaest (Ćorluka, Šimunić, Badelj, Kalinić, Šimunić, Perišić, Mandžukić, Vrsaljko, Vida, Iličević, Dujmović, Eduardo, Kranjčar), radio je žešće i duže od sedmorke na osvježavanju. Bilić je budno pratio brzu predaju lopte. Počeo je i žešći ritam kontrole treninga. Do sada je sve bilo otvoreno, a sada je krenuo režim glasnogovornika Davor Gavrana.

– Molim vas, napustite teren – nakon uvodnih petnaest minuta izvijestio nas je njegov milozvučni glas.

Još je i poslao povjerenika za sigurnost Zorana Cvrka da zaustavi  novinara kako ne bi gledao preko zida što se događa na travnjaku. Naravno, nije uspio, od Cvrka smo izvukli neke informacije, a i vidjeli ponešto što se događa na treningu.

Inače, još je dvojbeno hoće li se Olić i Pranjić reprezentaciji priključiti u Rovinju ili će doći direktno u Bad Tatzsmandosrf, to će ovisiti i o zrakoplovnim linijama. Stipe Pletikosa, koji još ima odigrati uzvratnu utakmicu za svoj Rostov u doigravanju za ostanak u ruskoj ligi, trebao bi doći u petak i odgledati utakmicu s Estonijom, a dolazak Dejana Lovrena najavljen je za srijedu. Nakratko je reprezentativce posjetio Vlatko Marković, nije bilo službene zdravice na večeri, vrijeme je kratio u pojedinačnim razgovorima s reprezentativcima.

Ono što je najvažnije, ozlijeđenih ili uvrijeđenih nema, ozračje u taboru Hrvatske stvarno je odlično, dominiraju osmijesi.

 

Komentara 1

FU
furešta
16:51 21.05.2012.

Ja fino razradio taktiku za Slavena. Ovako. Protiv Irske teško, čupat ćemo se, pobijedite ćemo jedva dva tri razlika. Protiv Talijana lakše, stara mušetrija, uzima sve što dobije, al će ipak sa tri, četiri komada u mreži na kraju biti zadovoljni. Onda Slavene protiv Španjolske moš fino poslati rezervu, tek toliko da popravi gol razlliku. Tako u prvom kolu možemo već fino 6 do 7 bodova upisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije