Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Krenulo doigravanje, LeBron i Cavsi su favoriti

LeBron James
Foto: Reuters/PIXSELL
18.04.2015.
u 21:22

Prokorova je 2007. u Courchevelu privela francuska policija zbog optužbi za nuđenje prostitutki svojim gostima.

Večeras je počelo NBA doigravanje. Premda čak šest momčadi ima više pobjeda od njih (Golden State 67, Atlanta 60, Houston 56, LA Clippers 56, Memphis 55, San Antono 55), košarkaši Cleveland Cavaliersa najveći su favoriti za naslov na kladionicama. Uporište tome "bookmakeri" su pronašli u dobrim igrama Cavsa u posljednja dva mjeseca osnovnog dijela sezone, ali i u tome što ovaj sastav ima tri velika igrača - LeBrona Jamesa, Kyriea Irvinga i Kevina Lovea.

Dakako, s tim se neće složiti vodeća momčad ligaškog dijela Golden State Warriorsi predvođeni briljantnim šuterima Curryjem i Thompsonom, kojima je oslonac u reketu australski Hrvat Andrew Bogut.

- Ne osvojiti naslov nakon ovakve sezone bio bi za nas neuspjeh - rekao je Stephen Curry koji je na jednom od posljednjih treninga zabio 77 trica u nizu.

Vruće ruke je i naš Bojan Bogdanović, jedna od uzdanica Brooklyn Netsa, kojima će suparnik biti druga najbolja momčad ligaškog cijela sezone Atlanta Hawksi. Koliko se priča o izgledima "Mrežica" da prizemlje "Jastrebove" toliko je i aktualna priča vezana uz vlasnika Netsa Mihaila Prokorova.

Naime, bivši CIA-in agent Jack Devine objavio je kako ga je svojedobno angažirala NBA liga da provjeri ima li ruski oligarh veza s mafijom. Tek kada su dobili procjenu da je s te strane čist, u NBA uredu su dopustili Prokorovu da kupi klub i Netse preseli iz New Jerseyja u Brooklyn. Inače, sumnjivo im je bilo njegovo uhićenje iz 2007. u Courchevelu kada ga je privela francuska policija zbog optužbi za nuđenje prostitutki svojim gostima.

Parovi doigravanja - Istočna konferencija: Atlanta (1) - Brooklyn (8), Cleveland (2) - Boston (7), Chicago (3) - Milwaukee (6), Toronto (4) - Washington (5); Zapadna konferencija: Golden State (1) - New Orleans (8), Houston (2) - Dallas (7), La Clippers (3) - San Antonio (6), Memphis (4) - Portland (5).

>>Bojan Bogdanović proglašen novakom mjeseca u Istočnoj konferenciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije