Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bira Robert Kovač

Kreativnim imenom lopte do sudjelovanja u kampu u Umagu

Juventusov kamp
Foto: Juventusov kamp
1/4
14.05.2014.
u 20:06

Svi sudionici u natječaju bit će nagrađeni Juventusovom kapom, oni od 4. do 12. mjesta osvojit će službenu loptu kampa, a najkreativniji (prva tri mjesta) osvojit će besplatno sudjelovanje u kampu

Povodom održavanja Juventusovog kampa u Umagu ovoga ljeta, u tijeku je nagradni natječaj putem kojeg se pruža prilika mladim nogometašima da sudjeluju u kampu i to - potpuno besplatno. Sve što je potrebno jest pustiti mašti na volju i smisliti ime službenoj lopti kampa te prijedlog imena poslati na email info@soccercampcroatia.com zaključno s 3. lipnja.

Svi sudionici u natječaju bit će nagrađeni Juventusovom kapom, oni od 4. do 12. mjesta osvojit će službenu loptu kampa, a najkreativniji (prva tri mjesta) osvojit će besplatno sudjelovanje u kampu. O najboljim idejama će odlučivati komisija u kojoj se, uz organizatore, nalazi i Robert Kovač, službeni promotor kampa. Pravilnik nagradnog natječaja i dodatne informacije možete pronaći na web stranici: http://www.istraturist.com/hr/destinacija/sport/juventus-soccerschool-camp

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije