Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRETI

Kranjčar zabio Anžiju u remiju, Dudu strijelac u pobjedi Šahtara

'10.10.2012., Veslacka, Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice skupine A za SP 2014. s Makedonijom. Eduardo da Silva. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
02.02.2013.
u 21:38

Za Anži je debitirao Brazilac Willian koji je stigao iz Šahtara kao najskuplje pojačanje zimskog prijelaznog roka - 40 milijuna eura

Hrvatski nogometaši bili su strijelci i u prijateljskim utakmicama svojih klubova. Iskazali su se \"Ukrajinci\" pa je Niko Kranjčar bio strijelac za Dinamo Kijev u remiju s ruskim Anžijem 2:2. Kranjčar je zabio prvi gol za vodstvo u 20. minuti susreta, Rusi su smanjili preko Boussoufe i Žirkova još u prvom poluvremenu, a u nastavku je njihov branič Santos postigao autogol.

Za Anži je debitirao Brazilac Willian koji je stigao iz Šahtara, a Šahtar je danas u pripremnom susretu pobijedio poljski Widzew 2:1. Strijelac drugog pogotka bio je Eduardo da Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije