Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPREMNO

Kranjčar više neće biti prva zvijezda Cosmosa - dolazi netko mnogo veći!

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
27.04.2016.
u 23:30

'Ne volim razgovarati o igračima koji nisu u našem klubu. On je igrač Rome. Ipak, nikad nisam govorio o igračima i njihovim godinama, već o onome što mogu donijeti momčadi.'

New York Cosmosi u kontaktu su s Francescom Tottijem, potvrdio je trener američke momčadi Giovanni Savarese.

- Svaki klub na svijetu želi igrača poput Tottija. Nema puno igrača koji mogu reći da su cijelu karijeru igrali u jednom klubu i bili tako uspješni. Mogu reći da smo razgovarali, ali ne više od toga trenutno - rekao je Savarese pa dodao:

- Ne volim razgovarati o igračima koji nisu u našem klubu. On je igrač Rome. Ipak, nikad nisam govorio o igračima i njihovim godinama, već o onome što mogu donijeti momčadi. Vjerujem da je Totti igrač koji može još puno dati.

>> Pjanić: Totti zaslužuje biti sretan, dajte mu da nastavi igrati u Romi

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:38 28.04.2016.

NY Cosmos, ne Cosmosi...dajte vec jednom angazirajte lektora, ovo postaje smijesno. S druge strane je i korisno, jer je onima koji u superlativima pricaju o Hr. obrazovanju dovoljno dati da procitaju Vecernji List.

SO
Somelier
07:19 28.04.2016.

Ma bravo. Pred dva tri dana čitam koja je zvijezda Kranjčar da bi se našao neki Vanja da ga popljuje. Em ti Hrvatsko novinarstvo. Ili je tožda rus.

DU
Deleted user
00:20 28.04.2016.

Ma u kojem to klubu Krančar može biti zvijezda, nije to bio u svojim najboljim danima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije