Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Kranjčar: Šteta zbog SP-a, vidite da svi zabijamo u Europi

'sport 08.10.2009.Rijeka, Hrvatska - prijateljska nogometna utakmica izmedju reprezentacije Hrvatske i Katra na stadionu Kantrida.Niko kranjcar. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
24.12.2009.
u 15:14

Kranjčar ne može prežaliti neuspjeh u kvalifikacijama za SP, u skupini s Engleskom i Ukrajinom.

– Uvijek će ostati veliki žal što nismo otišli na Svjetsko prvenstvo. Ova generacija bi na njemu imala što reći. Ali, ozljede su nas dokrajčile. Sad kad smo svi zdravi, vidite da Hrvati zabijaju u cijeloj Europi, gdje god stignu – rekao je Kranjčar.

Uvjeren je da će Hrvatska otići na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu 2012.

– Nećemo čekati početak kvalifikacija da pokažemo snagu. Već se sad pripremamo za rujan – kazao je Niko, koji je u anketi na stranici HNS-a o najboljem reprezentativcu u 2009. godini na drugome mjestu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije