Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikamo do ljeta

Kranjčar ostaje na Otoku, Spursi odbili ponudu Krasnodara

'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar (R) celebrates scoring with Jermain Defoe against Sunderland during their English Premier League soccer match in Sunderland, northern England February 12, 2011. REU
'NIGEL RODDIS'
22.02.2011.
u 18:15

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar do ljeta ostaje u Tottenhamu. Londonski je premijerligaš odbio ponudu ruskog Krasnodara (pet milijuna eura)

Komentara 4

Avatar bereza
bereza
18:36 22.02.2011.

Pa, sad, ako Kranjčaru odgovara živjeti u Londonu, trenirati, i povremeno uskakati u igru kao peti-šesti izbor - onda mu je takav aranžman prilično dobar. Ali, ako Niko želi igrati, ovo što Redknapp radi je čisto ubojstvo! Treba imati čvrste živce pa ne podivljati nakon ove zadnje utakmice Lige prvaka. Čak i netom operirani Modrić dobio je veću minutažu od Kranjčara! Ali, Redknapp si očito može priuštiti da radi što god želi. Ima rezultate, ima gazde koji mu omogućuju sve, ima toliko dobrih igrača da ne mora brinuti koga će staviti u igru, pa može jednog Kranjčara strpati u frižider i zaboraviti na njega. Ja bih poblesavio da me netko tako prca u mozak, ali ja nisam igrač Tottenhama.

NI
nindža
18:53 22.02.2011.

kranjčaru je pizda pamet pomutila. ona njegova 9 godina starija sponza, koja je prije braka prošla krevete polovice dinamovih startnih 11, mu ne da da mrdne iz londona...

Avatar Idler 3
Idler 3
11:26 23.02.2011.

Harry Redknapp nije spreman odreći se Kranjčara....za tako sitnu lovu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije