Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boxing day

Kranjčar najbolji, Modrić igrao, Chelsei samo bod

Luka Modrić
Pixsell
26.12.2009.
u 18:24

Treću sezonu zaredom ždrijeb je htio da se Fulham i Tottenham sučele za Boxing day, na dan koji spada u jednu od najvećih tradicija otočnoga nogometa. Ovaj je put okršaj dvaju londonskih klubova završen bez golova (0:0) i tim su jalovim remijem na kraju bili zadovoljni i jedni i drugi.

Vedran Ćorluka proveo je na travnjaku svih 90 minuta, odigrao je solidno. Niko Kranjčar bio je među najboljim Tottenhamovim igračima, a sve što su gosti opasno učinili u prvih 70 minuta počinjalo je od Kranjčara. U 71. minuti zamijenio ga je Luka Modrić, koji je odigrao posljednjih dvadesetak minuta utakmice 19. kola Premiershipa.

U prvome dijelu vidjeli smo samo dvije uzbudljive situacije – Kranjčar je iz slobodnog udarca sa 20 metara tukao zamalo kraj vrata, a na drugoj je strani Amerikanac Dempsey, također iz slobodnog udarca, sa 25 metara uzdrmao gredu.

– Zadovoljan sam rezultatom jer Fulham je kod kuće jako opasan. Mi ostvarujemo svoje planove – rekao je nakon utakmice trener Tottenhama Hotspura Harry Redknapp.

Vodeći Chelsea i dalje ne može uloviti pobjednički zalet za bijeg od Manchestera, kod Birminghama je uzeo samo bod (0:0). Klasnić je igrao 67 minuta u remiju njegova Boltona u gostima kod Burnleyja. Zamijenio ga je Davies. Kalinić nije dobio priliku igrati za Blackburne protiv Wigana. Rezultati jučerašnjih utakmica:

Fulham - Tottenham 0:0, Birmingham - Chelsea 0:0, Burnley - Bolton 1:1, Manchester City - Stoke 2:0, Sunderland - Everton 1:1, Wigan - Blackburne 1:1, West Ham - Portsmouth 2:0. Poredak: Chelsea 42, Manchester U. 37, Arsenal 35, Aston Villa 35.

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:06 27.12.2009.

Ja bi rekao Kranjcar ima velike oscilacije, nekad je stvarno dobar a juce jedva prosjecan. Modric je ipak klasa iznad njega.

ČU
ČUP
18:53 26.12.2009.

Nemam ništa protiv Kranjčara ali ne mogu vjerovati ovim našim novinarima. Gledao sam utakmicu preko satelita na Sky-u. Kranjcar proglašen najlošijim u momčadi Tottenhama!! Na svima engleskim portalima je među lošima!

VL
vladek
19:07 26.12.2009.

i ja gledam Engleske utakmice.Neznam da sam jednu vidio da je bio dobar,mislim Kranjčar.Šta englezi kao i Bilić vide u njemu.Jednostavno lenčina na terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije