Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI NOGOMET

Kranjčar bolji od Modrića i Ćorluke

Niko Kranjčar
Reuters
15.02.2010.
u 10:21

Engeski mediji brojčano su vrednovali učinke nogometaša u utakmicama FA Cupa. Remi Tottenhama kod Boltona nije proslavio hrvatske igrače.

Momčadi Boltona i Tottenhama odigrale su u nedjelju 1-1 na Reebok stadionu u dvoboju osmine finala engleskog FA Cupa. Budući da pobjeda nije upisana ove sastave očekuje novi ogled, ovaj put na White Hart Laneu. Najbolji Hrvat na travnjaku u redovima Spursa bio je, tvrde engleski mediji, Niko Kranjčar.

Ušao je Kranjčar u igru u 63. minuti susreta zamijenivši pritom Luku Modrića. Za svoj je nastup dobio ocjenu šest u Daily Mailu, dok su mu Sun i Times dali sedmicu.

Šesticama su Modrićev nastup vrednovali izvjestitelji Daily Maila i Suna, dok je po sudu Timesa odigrao slabo, za četvorku.

Vedran Ćorluka odradio je svih 90 minuta. Sun i Times njegovu su igru ocijenili peticama, Daily Mail mu je dao ocjenu više.

Za Tottenham nema tko zabiti gol iz penala    
Jedino je Robbie Keane ove sezone uspio pogoditi 11-erac od nogometaša Tottenhama. Od ukupno šest udaraca s bijele točke, Tottenham je ove sezone u svim natjecanjima realizirao samo dva...

Keane, sada na posudbi u Celticu, zabio je u pobjedama nad Burnleyjem (5-0) u Premiershipu i Peterboroughom u FA Cupu (4-0), da bi ga sam jednom promašio u pobjedi protiv Evertona (2-0) u Liga kupu.

Jermain Defoe promašio je svoj šesti od deset penala koje je izveo u karijeri u domaćem remiju (2-2) protiv Leeds Uniteda u četvrtom kolu FA Cupa, a prethodno nije s bijele točke zabio niti Evertonovu vrataru Timu Howardu u premierligaškom dvoboju na Goodisonu (2-2).

Konačno, veznjak Tom Huddlestone promašio je novi, četvrti penal ove sezone u Tottenhamovu gostujućem nedjeljnom remiju (1-1) kod Boltona u dvoboju osmine finala FA Cupa.

- Tom to na treninzima radi drukčije. Puca precizno svom snagom. Sada se odlučio plasirati loptu. Kad je god 11-erac obranjen, zasluge ipak najviše moraju ići vrataru, u ovom slučaju Jussiju Jääskeläinenu – izjavio je pomoćni trener Tottenhama Joe Jordan.

- Ipak, ove sezone doista nemamo sreće s penalima. Zapravo, pucamo ih grozno i to direktno utječe na naše rezultate. Mislim, stoga, da ih moramo početi vježbati na treninzima – dodao je.

Da Defoe i Huddlestone nisu promašili ukupno tri 11-erca, Tottenham bi uspješno apsolvirao dvije utakmice FA Cupa bez njihovih ponavljanja, time i dodatnog iscrpljivanja igrača, te bi na premierligaškoj ljestvici imao dva boda više. S njima bi bili na četvrtom mjestu ljestvice, ovako su šesti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije