Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CICIN SAVJET

Kranjčar: Bilić treba odustati od sustava 3-5-2

Zlatko Kranjčar
Reuters
27.03.2010.
u 15:53

- Nakon Nike Kovača, vođa hrvatske reprezentacije mogao bi biti moj sin Niko! Ima sve liderske kvalitete – smatra Zlatko Kranjčar.

Preduskrsni turnir “Tata i sin” u organizaciji “Škole nogometa Kranjčar” održan je u Zagrebu, u dvorani TEŽ-a. Uz kćer Lanu, direktoricu škole, turnir je pratio i tata Zlatko Kranjčar, izbornik Crne Gore. Zadovoljan je rasporedom u kvalifikacijama za EP:

– Domaćini smo Walesu, idemo Bugarskoj u goste, pa čekamo Švicarsku i onda putujemo u London. Dobar start može nas gurnuti visoko, optimist sam – kaže Kranjčar i vjeruje da je Hrvatska također zadovoljna:

– I prije ždrijeba rasporeda Hrvatska je bila favorit. Izbornik Slaven Bilić mora prenijeti optimizam i na javnost. Nadam se da će odustati od sustava 3-5-2 kojim je igrao u Belgiji, bilo je to zapravo 5-3-2. Odgovara nam 3-4-3, imamo igrače za tu formaciju.

Kranjčar je gledao i utakmicu Dinamo – Hajduk.

– Dinamo me razočarao. Osim na startu sa Sesvetama, plavi ovoga proljeća ništa nisu odigrali. No, sve je uoči uzvrata otvoreno, šanse su 50:50. Nadam se da će plavi donijeti “Sunce” u Zagreb – rekao je Kranjčar i osvrnuo se na nervozu mlađih trenera, Krune Jurčića i Igora Štimca, koji nisu u idiličnim odnosima s medijima:

– Trener mora surađivati s medijima. Koliko mi puta nije bilo ni do čega, no baš nikad nisam izbjegavao novinare. Svatko od nas radi svoj posao, potrebno je međusobno uvažavanje – kaže Kranjčar.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije