Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liverpool na dnu

Kranjčar asistent, Čarli standardan, Luka ušao s klupe

'Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar (L) challenges Charlton Athletic's Matt Fry during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags:
Reuters/PIXSELL
09.01.2011.
u 17:20

Najviše pozornosti privukao je sraz Manchester Uniteda i Liverpoola (1:0) u kojem je na klupi Redsa debitirao Kenny Dalglish.

Kenny Dalglish mogao je samo bespomoćno gledati. Utakmica protiv Manchester Uniteda pokazala je da će Liverpoolov povratak prema vrhu engleskog nogometa ipak malo dulje potrajati. Kao da je toga bio svjestan i novi trener Redsa koji je svakih desetak minuta spuštao glavu među koljena...

Jer Liverpool je u jednoj od najvećih kriza u klupskoj povijesti. U njihovoj igri nema ritma, ideje, nogometne logike... Nema ničega.

Pokazala je to i utakmica trećeg kola FA kupa protiv Crvenih vragova. Istina, u najmanju je ruku dvojbena odluka suca Howarda Webba u prvoj minuti,, kada je dosudio jedanaesterac na Dimitru Berbatovu nakon prekršaja Daniela Aggera. Ryan Giggs sigurno je izveo udarac s bijele točke i svojoj momčadi donio prolazak u sljedeći krug prestižnog natjecanja. Kada je u 32. minuti zbog neopreznog starta nad Michaelom Carrickom kapetan Redsa Steven Gerrard dobio izravni crveni karton, sve je bilo gotovo.

Jedino su Dalglisha navijači Manchester Uniteda pozdravili ovacijama.

Posve očekivano, Tottenham je lako prošao u sljedeći krug FA kupa pobjedom (3:0) nad drugoligašem Charltonom. Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar zaigrali su od prve minute, dok je Luka Modrić u igru ušao u 46. minuti.

Luka je od prvog kontakta s loptom donio prednost svojoj momčadi u veznom redu, pišu engleski mediji. A Spursi su poveli odmah u 49. minuti preko debitanta Townsenda.

Dvostruki strijelac bio je Defoe (58. i 60. minuta), a za prvi pogodak asistirao mu je Niko Kranjčar. Poslužio je Defoea s lijeve strane, a on je poentirao udarcem u donji lijevi kut Roberta Elliota.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije