Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup, polufinale

Kramarić u samo dvije minute srušio Istru na Kantridi

Rijeka - Istra
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
19.03.2014.
u 19:58

U 61. minuti Brezovec je oštro ubacio iz prekida, Kramarić je u pulskom gustišu sam osvanuo u skoku na 3 metra od vratiju i glavom loptu skrenuo u mrežu - 2:1

Nogometaši Rijeke ostvarili su minimalnu rezultatsku prednost u prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa, pogocima Andreja Kramarića pobijedili su Istru rezultatom 2:1.

U 9. minuti Jo i Radonjić krenuli su na sredini igrališta u kontru protiv četvorice igrača Rijeke. Radonjić je pretrčao dvojicu, Jo se na lijevoj strani kaznenog prostora oslobodio usporenog Kneževića, vratio prizemnu loptu, Radonjić je pobjegao čuvarima i s 3 metra gurnuo loptu u mrežu - 0:1. Gosti bolji početak nisu mogli poželjeti, poglavito trener Igor Pamić.

Zatvorio je trener Istre prilaze vratima, duplirao (Havojić, Vučko) Sharbinija na boku i prepustio da igru Rijeke vode vezni igrači kojima je prirodnija obrana nego napad. Rijeka je očekivano stvorila pritisak, uputila nekoliko udaraca, ali iz pozicija u kojima je vratar Lovrić ima vremena za pravodobne reakcije. Mujanović (3, 25), Brezovec (30) i Maleš (32) pokušali su iznenaditi vratara Istre i sebe.

Kekova promjena Kramarić - Sharbini nije promijenila način igre, riječka momčad i dalje je patila u pripremi napada na postavljenu pulsku obranu. Promijenio se način igre u kaznenom prostoru, gdje se Kramarić snalazi bolje od svih napadača u HNL-u. Ako ne ide milom, ide silom!

U 59. minuti borbeni Krstanović uspio je  osvojiti loptu i pripremiti poziciju za Moisesov udarac sa 16 metara. Lovrić je odbio loptu Kramariću, koji je iz blizine pogodio nezaštićenu mrežu - 1:1. Dvije minute kasnije Kramarić je ponovo iskazao golgeterski nerv.

U 61. minuti Brezovec je oštro ubacio iz prekida, Kramarić je u pulskom gustišu sam osvanuo u skoku na 3 metra od vratiju i glavom loptu skrenuo u mrežu - 2:1.  Kramarićevi pogoci promijenili su odnos na semaforu i tribinama, Istra je cijelo drugo poluvrijeme igrala pod dodatnim pritiskom 12. igrača Rijeke. Nije gostujuća momčad podlegla pritisku čime je sačuvala aktivan rezultat uoči uzvrata.

Komentara 1

DA
Dankoo
22:32 19.03.2014.

"Mujanović (3, 25), Brezovec (30) i Maleš (32) pokušali su iznenaditi vratara Istre i sebe." (:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije