Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U selekciji HNL-a

Kramarić: Svi su moji planovi vezani uz Dinamo!

Andrej Kramarić (1)
Daniel Kasap/Pixsell
05.11.2012.
u 16:05

– Počašćen sam pozivom u reprezentaciju HNL-a, to je dokaz da moji golovi nešto vrijede

Mladi napadač Lokomotive Andrej Kramarić briljira ove jeseni. Zabio je u 14 utakmica deset golova i "puše za vrat" Sammiru koji sa 11 golova predvodi popis najboljih strijelaca Prve HNL. Kramarića nisu zaobišli ni izbornici selekcije Prve HNL, Ferenčina, Scoria i Mrmić, uvrstili su ga u momčad koju će sučeliti A reprezentaciji Hrvatske u Rijeci 14. studenoga...

– Počašćen sam pozivom, to je dokaz da moji golovi nešto vrijede. Nagrađen sam za jesenske dobre igre i golove, prezadovoljan sam i bit će mi čast igrati protiv A reprezentacije.

Zabili ste jedan gol manje od Sammira, može li to biti "mrtva utrka" do kraja prvenstva?

– Ha, vidjet ćemo! Sad je pred nama malo teži raspored, ali potrudit ću se zabiti još poneki gol. Inače, ljetos sam, uoči starta Prve HNL, pomislio da bi šest golova u jesenskom dijelu bio posve zadovoljavajući učinak. Sad sam to znatno nadmašio i idemo dalje!

Koliko bi vas golova sad zadovoljilo do kraja jeseni?

– Zabijem li još dva u ovih pet utakmica, bit će sjajno!

Kakvi su vaši planovi za budućnost? Iz Dinama naglašavaju da vas žele povući natrag, imate li vi možda i neke druge opcije?

– Ništa ne znam ni o kakvim ponudama o kojima se dosad pisalo po novinama. Moja je jedina želja vratiti se u Dinamo! Najprije želim igrati u Dinamu, to će mi biti prva sljedeća stepenica u karijeri. A onda ćemo vidjeti – kaže mladi napadač "lokosa", u kojeg je, podsjetimo to, odavno "zaljubljen" Robert Prosinečki.

Spomenimo da će utakmicu A reprezentacija – Selekcija Prve HNL, izravno prenositi HTV 2. Ta je utakmica dio ugovora koji je HNS potpisao s HRT-om u svezi s prijenosom utakmica naše A reprezentacije.

 

Komentara 1

SA
SI aka SI
08:58 06.11.2012.

Kramarić, pogotovo u HNL-u mora biti Dinamova devetka. On je Dinamovo dijete, najbolji strijelac u omladinskim kategorijama i definitivno je bolje riješenje, nego trošenje milijuna na poluriješenja tipa Krstanović ili Beqiraj. Isto tako, Vrsaljku treba pomoći da se vrati u staru formu, Tomečaku treba dati još jednu šansu, Ademi i Brozović moraju igrati što više, Kovačića i Halilovića treba ustaliti u prvoj momčadi. To je budućnost Dinama (premda će svi oni vrlo brzo biti prodani) i potencijal za reprezentaciju jednog dana. U svakom slučaju, sto puta mi je draže gledati njih nego Carrasca, Callela i slične poluigrače koji ničim nisu zaslužili da "guše" naše talente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije