Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin debi

Kramarić svaki put zabije na premijeri! Sutra mu je prvo gostovanje s reprezentacijom...

Andrej Kramarić
Daniel Kasap/Pixsell
15.11.2014.
u 16:05

Prvi put dres seniorske reprezentacije obukao je protiv Malte na početku kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2016. godine i, naravno, odmah zabio. Sutra ide na prvo gostovanje s reprezentacijom...

Andrej Kramarić, nesuđena "devetka" Dinama ne može pobjeći od toga broja. Prvi gol za modre zabio je u rujnu, devetom mjesecu kalendara, 2009. godine. Za Rijeku je debitirao u devetom kolu HNL-a, a za Hrvatsku  prvi put je zaigrao 9. 9. ove godine, piše Goal.

Ni izborniku Niki Kovaču nije ostao dužan... Prvi put dres seniorske reprezentacije obukao je protiv Malte na početku kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo 2016. godine i, naravno, odmah zabio. Sutra ide na prvo gostovanje s reprezentacijom... Tamo će ga čekati Gianluigi Buffon.

- On je jedan od najboljih golmana svih vremena. Već je 10-15 godina jedan od najboljih u svijetu, o njemu nije potrebno previše govoriti, fenomenalan golman. Bit će lijep izazov - rekao je Kramarić.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Kovač: Neće nas impresionirati atmosfera na San Siru

Komentara 4

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
16:48 15.11.2014.

Treba pod hitno promijeniti klub jer da mu je pravi trener gdje bi mu bio kraj!?

MB
marta.brekalo78
17:21 15.11.2014.

čovjek s pravim namještenim utakmicama, dobila sam nedavno zadnju kod njega , imate dolje link pa uđite i uvjerite se sami... bila sam samohrana majka ostavljena u dugovima i s djetetom, ovaj gospodin me je izvukao iz problema, ovim putem želim reći hvala https://www.facebook.com/profile.php?id=100006989206228&fref=ts

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije