Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO ARSENALU

Kramarić: Sretan sam zbog gola, ali moramo početi osvajati bodove

Kramarić
Reuters (Ilustracija)
11.02.2015.
u 16:25

- Ništa još nije izgubljeno, borit ćemo se do samog kraja. Imamo dovoljno vjere u sebe, nadam se da možemo osvojiti dovoljno bodova i osigurati ostanak u ligi - rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić sinoć je zabio svoj prvi gol za Leicester, ali je njegov klub poražen od Arsenala (2:1).

- Sretan sam, naravno da sam sretan jer sam zabio gol. No u isto sam vrijeme i tužan jer smo izgubili. Igrali smo jako dobro, no s ovim rezultatom zadovoljan može biti samo Arsenal. Jednostavno nismo imali sreće. Dobra igra nam ne vrijedi ništa ako ne osvajamo bodove. Moramo početi pobjeđivati i osvajati bodove ako želimo osigurati ostanak u ligi - rekao je Kramarić, prenosi Goal.com.

Kramarić je osim gola imao i nekoliko prilika.

- Istina, bili smo vrlo blizu... Šteta za onu drugu propuštenu priliku. Sad znam da sam trebao jače opaliti tu loptu. No tako je to u nogometu, ako ne iskoristiš svoju priliku stići će te kazna.

Leicester je trenutno posljednjeplasirani klub, no Kramarić vjeruju da može ostati u Premierligi.

- Stvarali smo prilike, bili opasni, pritiskali Arsenal... Svi zajedno možemo biti ponosni jer smo dobro igrali, no nažalost nismo uzeli bodove. Ništa još nije izgubljeno, borit ćemo se do samog kraja. Imamo dovoljno vjere u sebe, nadam se da možemo osvojiti dovoljno bodova i osigurati ostanak u ligi.

>> Kramarićev prvijenac, zabio Arsenalu na Emiratesu! Strijelac i Jelavić

Komentara 1

K0
komentatorica_09
20:18 11.02.2015.

Samo naprijed (Y)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije