Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JE SLOVAN LIBEREC

Kramarić opet utrpao loptu u mrežu, Hoffenheim osigurao proljeće

Hrvatska ugostila Francusku u Ligi nacija
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.11.2020.
u 21:30

Pobjedu njemačkom sastavu donijeli su Baumgartner golom u 77. minuti, te naš Andrej Kramarić koji je u 89. minuti realizirao kazneni udarac

Nogometaši Hoffenheima osigurali su "europske proljeće" nakon što su u susretu 4. kola L skupine Europske lige na gostovanju pobijedili Slovan Liberec sa 2-0 i tako upisali četvrtu pobjedu.

Pobjedu njemačkom sastavu donijeli su Baumgartner golom u 77. minuti, te naš Andrej Kramarić koji je u 89. minuti realizirao kazneni udarac.

Bio je drugi Kramarićev pogodak u posljednja dva susreta otkako se vratio na teren nakon što se oporavio od koronavirusa.

U drugom susretu iz ove skupine Crvena zvezda je na gostovanju pobijedila Gent sa 2-0 golovima Petrovića (1) i Milunovića (58). Hoffenheim ima 12 bodova, Crvena zvezda devet, Slovan tri, a Gent je bez bodova.

U skupini H Lille i Milan su odigrali 1-1, nakon što su Francuzi u prošlom kolu slavili na San Siru sa 3-0.

Lider Serie A poveo je u 46. minuti golom u Castilleja, a izjednačio je Bamba u 65. minuti. Domagoj Bradarić nije igrao za Lille, dok je Ante Rebić za goste igrao do 61. minute. U drugom susretu Sparta je pobijedila Celtic sa 4-1 nakon čega je škotski velikan ostao bez izgleda za prolaz. Za praški sastav zabili su Hancko (26), Juliš (38, 80) i Plavšić (90+4), dok je pogodak za goste postigao Edouard (15).

Na ljestvici vodi Lille s osam bodova, Milan ima sedam, Sparta šest, a Celtic bod.

U skupina G Zorja je priredila iznenađenje porazivši u Ateni AEK sa 3-0 nakon što su Grci u prvom susretu slavili sa 4-1. Golove za goste postigli su Gromov (61), Kabaev (75) i Jurčhenko (86-11m). AEK je od 49. minute igrao bez isključenog Šakova. Marko Livaja je igrao cijeli susret za AEK, dok Lovro Cvek nije nastupio za goste zbog ozljede. U drugom susretu Braga i Leicester City su odigrali 3-3. Portugalci su vodili 1-0, 2-1 i 3-2, no Leicester se tri puta vraćao.

Golove za Bragu zabili su Al Musrati (4), Paulinho (24) i Fransergio (90), a za goste Barnes (9), Thomas (78) i Vardy (90+5).

Na ljestvici vodi Leicester City sa 10 bodova, Braga ima sedam, a AEK i Zorja po tri boda.

U skupini J  Royal Antwerp, kojeg vodi Ivan Leko, je na gostovanju pobijedio LASK sa 2-0, uzvrativši Austrijancima za domaći poraz 0-1.

Golove za goste zabili su Refaelov (52) i Gerkens (83). Za LASK je do 73. minute igrao Petar Filipović

U drugom susretu večeras se sastaju Tottenham i Ludogorec.

Na ljestvci vodi Royal Antwerp s devet bodova, dok Tottenham i LASK imaju po šest bodova. Ludogorec je na nuli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije