Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S pravom razočaran
Povratak na članak

Kramarić jedini skupio hrabrost i javno sasuo svom treneru što ga ide

Hrvatski napadač progovorio je nakon 2:2 remija u Mönchengladbachu, rezultata zbog kojeg Hoffenheim najvjerojatnije neće vidjeti Ligu prvaka

Komentari 7

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
12:06 06.05.2019.

Kramaric se od pionira u Dinamu I svih klubova gdje je igrao prepire s trenerima.

VL
JU
juma
12:59 06.05.2019.

Andrej bi prvo trebao poci od sebe. U dvije posljednje utakmice promasio je jedanaesterac i tri puta potpuno prazan gol. Vjerujem kako je ova izjava posljedica frustriranosti vlastitim ucinkom. Istina, ne igra u vrhu napada nego vise u veznom redu, pa se puno trosi u igri i onda pred golom nedostaje koncentracija.

VL
DM
drazen.muhvic
11:51 06.05.2019.

Pa taj Nagelsmann ništa ne kuži!!! Jel on ne zna s kim ima posla? Većini nogometaša ako nacrtaš ovcu i kažeš im da je to krava, oni se toga drže. I nemoj im slučajno kasnije reći da je to ovca - srušiti ćeš im njihov svijet...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.