Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA SVE BLIŽE

Kramarić ispao iz prvih 11, City najvjerojatnije iz utrke za naslovom

Vincent Kompany
Reuters/PIXSELL
07.02.2015.
u 18:15

Jose Mourinho polako može slaviti, ima sedam bodova prednosti pred aktualnim prvakom

Andrej Kramarić produbljuje krizu u Engleskoj jer nakon što je startao u posljednjim susretima, dvoboj protiv Crystal Palacea gledao je s klupe i ušao 19 minuta prije kraja kako bi doživio novi poraz, ovaj put 0:1.

>> Prvenstvenu ljestvicu, ocjene igrača i statistiku pogledajte na Goal.com

Time je Leicester City i dalje 'zacementiran' na dnu prvenstvene ljestice, a kraj agonije se ne nazire. Nažalost, čini se da je u takvom stanju stvari i naš reprezentativac te još uvijek najbolji strijelac Prve HNL u ovoj sezoni, potonuo. Gol odluke zabio im je Ledley u 55. minuti, a potom u 56. pogriješio i umalo omogućio Leicesteru izjednačenje. Srećom po njega, do izjednačenja nije došlo, a niti ni do neke nove prilike za domaćine.

Zanimljivo je bilo na vrhu, Tottenham je svladao Arsenal 2:1 preokretom i time ih preskočio na ljestvici, Chelsea je teže od očekivanog pobijedio 2:1 kod Aston Ville, a Manchester City možda je izgubio prvenstvo domaćim remijem protiv Hull Cityja (1:1), ali ne može biti tužan jer to izjednačenje stiglo je u 90. minuti zahvaljujući Milneru. To znači da Chelsea sad ima sedam bodova prednosti, a ukoliko Manchester United pobijedi West Ham, mogao bi doći na tri boda od Cityja.

REZULTATI:

Tottenham - Arsenal 2:1
Aston Villa - Chelsea 1:2
Leicester City - Crystal Palace 0:1
Manchester City - Hull City 1:1
Queens Park Rangers - Southampton 0:1
Swansea City - Sunderland 1:1

>> Teško se boriti protiv Manchester Cityja kad ne poštuju pravila

Komentara 7

KA
Kakma
21:37 07.02.2015.

Uvijek sam govorio City nije momcad vec hrpa dobro placenih ljencina.Nitko od njih nije srastao sa Cityem niti mu je stalo za njega,vec dobro i-brzo zaradi, pa onda bjezi.

DU
Deleted user
23:00 07.02.2015.

Nije lagano igrati u novoj ligi i u klubu koji definitivno nije za prvu ligu... tek će početi zabijati kada ispadnu.

BU
budagigo
19:31 07.02.2015.

Kako ide ona pjesma koju je otpjevala masa od jednog navijača za vrijeme vožnja u autu:"kramarič,rič,rič wizard on the.... ?????kaje bilo 0 bodova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije