Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start iz snova
Povratak na članak

Kramarić igrač utakmice, samo još dvojici Hrvata 'sedmice'

Jednostavno, Kramarić je najbolje što se Hrvatskoj dogodilo nakon umirovljenja Mandžukića!

Komentari 9

Avatar majkuvam
majkuvam
10:07 22.03.2019.

Kalinic 6,5?Vratar od dva metra ne bi smio primiti onaj gol.Ako ne igra standardno u Aston Villi ne bi trebao ostati na golu reprezentacije.

VL
BL
bluesclues
10:03 22.03.2019.

cijela je obrana bila jako losa, brekalu nije mjesto na beku a barisic je bio velika rupa, da nije zabio zasluzio bi jednu od najnizih ocjena...i cudna taktika, u jednom smo periodu imali 4 krilna napadaca u igri koji su se, gle cuda, uvlacli prema sredini, a krama (poluspica) je gol na kraju zabio s krila....makar se protiv dalica ne smije nista rec, ovog puta je to lose iskemijao, losa priprema utakmice i kriva taktika koja nas je mogla kostat bodova...

VL
BU
busbus59
08:52 22.03.2019.

Igrač utykmice je Luka Modrić!

VL
Avatar white socks
white socks
19:42 22.03.2019.

Ocjenjivač pojma nema. Luka za dva koplja ispred svih. Barišić dao gol sve ostalo jadno. Golman tuga. Perišić nikad gori, od njega se lopta odbijala k'o od balvana. Brekalo među boljima. Krama dao gol i ništa drugo nije pružio.

VL
ST
stefj
09:05 22.03.2019.

Ovo je pokazalo da se i protiv ovakvog protivnika ipak treba ozbiljnije krenuti. Kraj prvog i drugo poluvrijeme bili su igra na jedan gol i to je u konačnici dalo rezultat. Ono što brine, jest da je bez obzira na žestok pritisak, nije bilo nekih izglednih šansi, nedostajao je zadnji pas... Brekalo na beku je promašaj, Ćaleta-Car loš, Petković ništa posebno, dok su podbacili i Kovačić i Perišić, čak je i Rakitić bio bez inspiracije... Mislim da je najviše razočarao Ćaleta-Car, povlačio se pred igračem koji ide prema njemu, bez bloka, kasni. Petković je teško za reći, imao je uvijek 3 igrača na sebi, nije to izgledalo toliko loše kada se uspio malo izvući i osloboditi, no daleko je to od jednog Mandžukića... Mada je izgledalo puno bolje od onih eksperimenata sa Santinijem ili Livajom. Možda će tu biti nešto, ako ništa drugo, radi toga jer Hrvatska nema drugog igrača tog tipa. I Rebić i Kramarić su potpuno drugačiji...

VL
Avatar southman
southman
08:41 22.03.2019.

Ocjene stoperskom paru protiv nekakvog Azarbejdžana sve govore !

VL
DE
derin
13:53 22.03.2019.

Svima je jasno da ono jučer nije bilo najbolje, moramo puno bolje, brže i čvršće. Ali i dalje ostaje glavni problem od svjetskog, jednostavno nemamo pravu devetku, sve smo isprobali ali nismo našli rješenje. Posto se Mandžukić neće vratiti, odraditi tihu diplomaciju i vratiti Kalinica, reprezentaciji treba, a i njemu treba reprezentacija.

VL
SS
sokac sa drave
09:49 22.03.2019.

Petkovic je samo smetao u kaznenom prostoru.Sve lopte planirane za Kramarica on je upropastio oduzima Krami prostor.Da nije igrao Krama bi zabio jos dva gola.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.