Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Kramarić i Rebić zabili! Veliki kiks Kovača kod kuće, ispustio 3:1

Hertha Hoffenheim
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.11.2018.
u 17:25

Borussia Dormtund je golovima Alcacera i Piczczeka bila bolja od Mainza 2:1.

Hoffenheim je u 12. kolu Bundeslige remizirao 3.3 na gostovanju kod Herthe u Berlinu.

Poveli su već u 1. minuti preko Demirbaya, da bi u 10. na 2:0 udvostručio Andrej Kramarić snažnim udarcem nakon asistencije vratara Baumanna.

Hertha je smanjila na 2:1 u 12. minuti preko Ibiševića. Na novi gol čekalo se do 55. minute kada je zabio Bičakčić za 3:1. Do kraja utakmice domaćin je ipak uspio uhvatiti bod i to golovima Leckieja i Lazara.

Hertha Hoffenheim
1/6

Do petog gola sezone stigao je Ante Rebić, i to u pobjedi Eintrachta 3:1 kod Augsburga. On nije imao težak u 68. minuti kada je trebao ugurati loptu u praznu mrežu. Prethodno su za goste zabili De Guzman i Haller. Domaćin je tek ublažio poraz u završnici preko Cordove.

Bayern je do 78. minute uz dva gola Müllera i jedan Sulea imao 3:1 u Münchenu protiv Fortune Düsseldorf za koju je pogodio Lukebakio. No, gosti su uz još dva gola Lukebakia u 78. i 93. minuti izvukli bod (3:3).

Borussia Dormtund je golovima Alcacera i Piczczeka bila bolja od Mainza 2:1. Za domaćine je zabio Quaison.

Josip Brekalo igrao je od 72. minute u domaćoj 1:0 pobjedi Wolfsburga protiv RB Leipziga. 

Rezultati by SofaScore

Komentara 7

DU
Deleted user
17:47 24.11.2018.

Ako ima karakter mora sam otići . Bayern treba stručnog ne bahatog trenera.

BL
Blabla
17:51 24.11.2018.

A tko se to pametan još čudi rezultatima Bayerna, kada je svima jasno da za trenera imaju običnog balvana. Ali, sudac je danas, konačno svirao, kraj!

DM
drazen.muhvic
18:19 24.11.2018.

Ono kada si trener Bayerna, najvećeg njemačkog i jednog od najvećih europskih klubova, pa u nadoknadi "zatvaraš" utakmicu protiv ekipe sa dna tablice. Neprocjenjivo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije