Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON GOTOVO

Kramarić dobio radnu dozvolu, debitira za Leicester City već ovog vikenda!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
12.01.2015.
u 18:31

Kramarić je dozvolu ishodio kao tzv. posebno kvalitetan igrač (engl. exceptional quality), što je posebna klauzula po kojoj engleski savez (FA) izdaje radne dozvole darovitim igračima

Andrej Kramarić je ishodio radnu dozvolu i debitirat će za Leicester City 17. siječnja u utakmici 22. kola protiv Stoke Cityja!

Počeo se psihički pripremati za debi jer je realno očekivati da će menadžer Nigel Pearson najskupljem pojačanju ove sezone pružiti šansu osjetiti domaću atmosferu pred nešto više od 30 tisuća gledatelja, koliko iznosi kapacitet stadiona.

Kramarić je dozvolu ishodio kao tzv. posebno kvalitetan igrač (engl. exceptional quality), što je posebna klauzula po kojoj engleski savez (FA) izdaje radne dozvole darovitim igračima.

>> Kramarić još čeka radnu dozvolu da zaključi transfer! A evo koji bivši Dinamovac bi ga mogao naslijediti u Rijeci

Komentara 10

BU
bumtresurnebes
20:55 12.01.2015.

Krama samo naprijed, nije Leicester tvoj domet ako budeš i dalje radio kao do sada. Svu sreću ti želim u karijeri

Avatar Bekrija
Bekrija
07:53 13.01.2015.

Sretno Krama! :)

LO
ledo.ostrihon
09:04 13.01.2015.

Sretno Krama! Ako se dokažeš u Leicesteru, biti će ti otvorena vrata svakog kluba u premiershipu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije