Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski okršaj

Kramarić: Bilić je jako popularan u Hrvatskoj, svi ga vole!

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
14.08.2015.
u 15:45

Sretan sam jer ću igrati protiv jedne Bilićeve momčadi, kazao je hrvatski napadač

Andrej Kramarić u subotu sa svojim Leicester Cityjem gostuje kod West Hama. Lisice su sjajno počele sezonu u Premiershipu baš kao i čekićari koje vodi Slaven Bilić. Biti će to i hrvatski okršaj na Boleyn Groundu u Londonu.

- Naravno da znam Bilića. Ne znam ga osobno najbolje, ali ga znam jer smo obojica iz Hrvatske. Sretan sam jer ću igrati protiv jedne njegove momčadi. On je trener kojeg cijenim, a volim i način na koji radi s igračima i klupskim osobljem. Nadam se da subota neće biti njegov sretan dan - kazao je Kramarić za službenu stranicu Leicestera.

Dodao je kako je Bilić jako popularna osoba u Hrvatskoj.

- Svi ga vole, a imao je i odlične rezultate s reprezentacijom. Sjećamo se tih sretnih dana.

Osvrnuo se i na subotnju utakmicu.

- Njegova momčad željet će igrati nogomet i napraviti presing. Premier liga ja najbolja liga na svijetu s puno odličnih momčad, ali ja sam koncentriran samo na našu momčad i sebe. Bit će to dobra utakmica, a ja biti sretan ako slavimo. Bilića ću pozdraviti prije utakmice i nekoliko minuta porazgovarati s njim. Znam i kondicijskog trenera Miljenka Raka, s njim sam radio u Zagrebu. On je vrlo iskusan i pametan čovjek. Nedavno smo se vidjeli u Zagrebu i razgovarali o engleskom nogometu - zaključio je Kramarić koji se nada prvom nastupu ove sezone.

>>Prethodnik ga upozorava: Biliću, šefovi West Hama nisu pošteni!

Komentara 4

LI
Lik123
17:02 14.08.2015.

O bože, opet davljenje s tim grijačem klupe. Hoće li ikada prestati taj teror? Jel bum opet dobio opomenu zbog "pisanja velikim slovima i stavljanja linkova" ili slijedi samo staljinističko brisanje posta koji istina i Bog nikog ne vrijeđa, možda malo uzrujava ljubitelje lika i djela mladog AK?

MU
muh
17:20 14.08.2015.

Posebno ga vole roza dečki.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:22 15.08.2015.

A jel'? Ja ga oosebno volim.... Otkako se nismo plasirali Na SP u Afriku.... Diletant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije