Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP
Povratak na članak

"Kraljice šoka" šokirale porazom: Ukrajina slavila u Rijeci!

Kod Hrvatske Ćamila Mičijević utakmicu je završila s 8 golova, Paula Posavec zabila je 5, Valentina Blažević je ostala na 4 iz prvog poluvremena, a Larissa Kalaus je dodala 3 gola.

Komentari 4

SS
sokac sa drave
11:12 08.10.2021.

Starom rukometnom liscu se dogodila jedna velika greska kada smo poceli drugo poluvrijeme sa drugom golmanicom.Nije bilo vrijeme za vracati drugu golmanicu nakon teske povrede i dugog neigranja u igru.Pijevic je trebala braniti jos petnaestak minuta da ucvrstimo vodstvo ili da izgradimo jos vecu prednost u golovima.Igracice se nisu usudile nista reci ali kada nemas uzdanicu na golu ruke i noge zablokiraju.Psiholoski gledano velika greska trenera Sostarica.

VL
RO
roland
20:37 07.10.2021.

Nije išlo!

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
04:26 08.10.2021.

Tak je to kad nemaš na golu nikog vrijednog barem pišljivog boba. Usto, suludo je da repka igra pred polupraznim gledalistem u gradu kojem je RH i ugled njenog zenskog rukometa zadnja briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.