Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real - Sevilla 2-2

Kraljevski klub od poraza je spasio autogol, Rakitić zabio iz penala

La Liga Santander - Real Madrid v Sevilla
SUSANA VERA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.05.2021.
u 23:54

Luka Modrić je igrao do 66. minute, a Rakitić do 88

U derbiju 35. kola Primere Real i Sevilla su odigrali 2-2, a "Kraljevski klub" je od poraza spasio autogol u 94. minuti, dok je gol za Sevillu polučio Ivan Rakitić.

Sevilla je povela u 22. minuti golom Fernanda na asistenciju Rakitića, a Real je izjednačio u 67. minuti preko Asensia na dodavanje Kroosa.

Rakitić je iz penala opet doveo Andalužane u vodstvo u 78. minuti i činilo se da će to biti konačan rezultat sve dok u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Kroos je pucao, a loptu u gol skrenuo igrač Seville Carlos.

Luka Modrić je igrao do 66. minute, a Rakitić do 88.

Ovaj ishod je tri kola prije kraja ostavio Atletico na vrhu s 77 bodova, Real i Barcelona imaju po 75 bodova, a Sevilla 71.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Roy Bean
Roy Bean
03:33 10.05.2021.

Ovi iz tzv Hine se razumiju u nogomet, kao i krava u balet. Gol za Real je zabio Kross , samo je lopta na putu prema golu okrznula obrambenog igrača Seville.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije