Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paraolimpijac

Kralj: Operiran sam već 60. ili 62. put, ali ne završavam karijeru

Darko Kralj (1)
Damir Špehar
19.10.2012.
u 09:16

– Darkovo je stanje dobro i već se počeo oporavljati. Vjerujem da će za mjesec dana biti fit

Osjećam se odlično, operacija je prošla dobro i nemam velikih bolova – iz bolesničke postelje bjelovarske Opće bolnice poručio je jučer Darko Kralj, naš proslavljeni paraolimpijac, koji je dan prije uspješno operiran na odjelu ortopedije.

 Odluku o prestanku profesionalne karijere, koju je donio nakon uspješnog nastupa na nedavnim Paraolimpijskim igrama u Londonu, kaže, zasad ne misli mijenjati, no sportu ipak neće reći zbogom.

 – Vjerujem da ću se nakon ove operacije osjećati bolje i da ću se moći lakše kretati te ću vjerojatno nastaviti s treninzima zbog sebe i svog zdravlja pa ću vjerojatno koji put i nastupiti za klub, no o nastupima za paraolimpijsku reprezentaciju ipak više ne razmišljam jer više ne bih mogao podnijeti režim od dva treninga dnevno – kazao je dobro raspoloženi Kralj, navodeći da mu je ovo bila već 60. ili 62. operacija!

U njegovu je tijelu još uvijek više od stotinu gelera i posve je razumljivo da se nakon zlata u Pekingu i srebra zlatnog sjaja u Londonu umorio od zahtjevnog profesionalnog angažmana.

Operaciju koljena izveo je bjelovarski ortoped dr. Boris Kirin, inače predsjednik zdravstveno-klasifikacijske komisije Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

– Darkovo je stanje dobro i već se počeo oporavljati. Vjerujem da će za mjesec dana biti fit, no o nastavku karijere ipak će odlučiti sam. Naime, što se koljena tiče, nedvojbeno je da će moći bacati i dalje, a on će sam procijeniti hoće li završiti karijeru – kazao je dr. Kirin navodeći da u konačnici ipak samo Kralj može reći je li spreman i dalje provoditi intenzitet treninga kakav je imao dosad.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije