Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRESS KONFERENCIJI

‘Kralj Cigana’ napravio šou za pamćenje, zapjevali i novinari

Fury
Foto: Reuter/PIXSELL
1/8
02.12.2018.
u 15:35

- Svijet zna istinu. Mislim da sam pobijedio i da sam se trebao s pojasom vratiti kući - izjavio je Fury za BT Sport Box Office

Tyson Fury vjeruje da je učinio dovoljno za povratak na tron. ‘Kralj Cigana’ je nakon podijeljene odluke i neriješenog ishoda ostao neporažen, ali WBC-ov pojas će i dalje biti u vlasništvu Deontaya Wildera, piše Fightsite.

- Svijet zna istinu. Mislim da sam pobijedio i da sam se trebao s pojasom vratiti kući - izjavio je Fury za BT Sport Box Office nakon meča koji se u noći sa subote na nedjelju održao u Staples Centru (Los Angeles).

- Ja sam profesionalni sportaš koji voli boksati i ne znam nikoga na svijetu tko se može ovako kretati s 206 centimetara i 118 kilograma. Što se tiče Wildera, ta je čovjek strašan udarač, ali ja sam večeras izbjegavao njegove pokušaje. On je sjajan prvak i velik čovjek te mu se zahvaljujem na prilici - izjavio je Fury.

Komentirao je bivši prvak i dva nokdauna u kojima se našao tijekom meča, onaj u devetoj i onaj u 12. rundi.

- Večeras nisam mogao biti nokautiran. Srušen sam s dobrim udarcima, pokazao srce i vratio se na noge. Večeras sam stigao ovdje i ostavio srce u ringu.

>> Pogledajte šou Furyja na press konferenciji

Na press konferenciji je ipak bio nešto detaljniji:

- Kako sam se ustao nakon nokdauna? Ne znam. Večeras me je čuvala sveta ruka. Čak sam i nakon posljednjeg nokdauna vjerojatno osvojio rundu. Ne znam što se dogodilo, ali ustao sam se i nastavio s borbom… Nitko nije vjerovao da ću postići ovo nakon što sam tri godine živio poput rock zvijezde. Svijetu sam pokazao što čovjek može učiniti kada vjeruje u sebe. Vratio sam se, a bio sam na rubu samoubojstva.

Revanš?

- 100 posto ćemo napraviti revanš, ali prvo ćemo sagledati situaciji i smisliti kako dalje - izjavio je Fury pa nadodao:

- Došao sam na gostujući teren. Dvaput sam poslan u nokdaun, ali i dalje vjerujem da sam pobijedio. Milim da je tako borbu vidio svaki čovjek koji se večeras našao ovdje.

Treba naglasiti kako se jedan poseban trenutak dogodio krajem press konferencije. Naime, Fury je onako u dobrom raspoloženju zapjevao 'American Pie' od Dona McLeana, a ubrzo mu se priključila i većina okupljenih u dvorani.

Fury
1/7
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:09 02.12.2018.

Hrvati posebno prate ovu plemenitu vještinu jer su uvijek imali svjetske prvake u svojim redovima Matu Parlova, Marijana Beneša .....

DU
Deleted user
16:56 02.12.2018.

Ja sam gledao neki drugi meč. U meču koji sam ja gledo srnac je prebio bljedolikog ko mačku... čak ga je i dva puta rušio....

KA
kažemja
17:27 02.12.2018.

Gledali smo tvoje cirkusiranje koje se ne boduje ali smo vidjeli i kako dva puta letiš na glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije