Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Krajan: Čilić je favorit u oba pojedinačna meča

Davis Cup
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.04.2014.
u 09:10

- Bilo bi najbolje da povedemo 1:0, a to znači da bismo željeli da dvoboj otvori Čilić. Bilo bi lijepo da nas ždrijeb time pomazi - rekao je Krajan.

Jesu li poljski tenisači baš toliki favoriti kolikima oni sebe smatraju u ovotjedniom dvoboju Davisova kupa s Hrvatima u Varšavi? Iako će se pobjednik, od petka do nedjelje, dobiti na tepihu dvorane Torwar, naš izbornik Željko Krajan ne misli da Poljaci imaju neku veliku prednost.

- Nisu oni baš takvi favoriti kakvim se izjašnjavaju. Možda jesu u prednosti nakon Dodigova otkazivanja, ali i naše akcije ne stoje loše. Marin Čilić je nedvojbeno favorit u oba pojedinačna meča, a za treći bod imamo priliku u najmanje dva meča: u subotnjim parovima i u nedjeljnom možebitno odlučujućem okršaju između Borne Ćorića i Michala Przysiesznog - naglasio je izbornik.

Na upit kakvi su izgledi hrvatskog para, Marin Draganja je na konferenciji za novinare rekao da on i Mate imaju realne izglede za pobjedu u tom meču. Kako Krajan gleda na to?

- To sigurno stoji, zato su i pozvani. Imali su dobre rezultate ove godine, uigrani su, a u utrci za Masters u Londonu čak su jedno mjesto ispred Poljaka. Zato ne bih stavljao Fyrstenberga i Matkowskog u poziciju velikih favorita. Osim toga, Mate je protiv njih (s Čehom Levinskym - op. a.) igrao prošle godine u Beču i pobijedio ih. Dobro, naš dvojac prvi put nastupa u Davisovu kupu i iskustvo je svakako na strani Poljaka, ali po mojem sudu izgledi su samo pola-pola - napomenuo je Krajan.

Službeni ždrijeb bit će danas u 13 sati. Imamo li kakvu želju?

- Bilo bi najbolje da povedemo 1:0, a to znači da bismo željeli da dvoboj otvori Čilić. Bilo bi lijepo da nas ždrijeb time pomazi - zaključio je Krajan.

>> Podloga je brza, ali ne onoliko koliko smo mislili da će biti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije