Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TOKIO

Kraj za Safinu u drugom kolu Tokija

Dinara Safina
Reuters
28.09.2009.
u 08:59

Prvoplasirana tenisačica ATP ljestvice i prva nositeljica WTA Premier turnira u Tokiju, Ruskinja Dinara Safina, ispala je u prvom kolu od tajvanske kvalifikantice.

Kai-Chen Chang, 132. tenisačica ATP ljestvice, došla je do pobjede karijere nad braniteljicom naslova velikoga tokijskog turnira, koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od dva milijuna dolara. Nakon dva sata i 44 minute iscrpljujuće borbe pobijedila je 7-6(5), 4-6, 7-5.

Safina se mučila od početka meča. Prvi je set izgubila u tie-breaku, a nakon što je dobila drugi bekhend-winnerom hrabrila se za nastavak meča.

Išlo joj je kako-tako, s prednošću breaka, do desetog gema odlučujućeg seta. Tada je, servirajući za meč, izgubila servis-gem dvostrukom pogreškom na servisu. Ukupno ih je u meču napravila devet. Izgubila je do kraja i preostala dva gema, a Tajvanka je iskoristila treću meč-loptu. Točnije, učinila je to za nju Ruskinja nekontrolirano izbacivši forhend izvan terena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije