Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

Kraj SP-a za francusku legendu?

Francuska
Foto: Pixsell/Reuters
17.01.2019.
u 00:30

“Vjerojatno smo izgubili kapetana, to je težak udarac”, rekao je Luka Karabatić, a Adrien Dipanda dodao da je Sorhaindoova ozljeda svima u francuskoj reprezentaciji pokvarila noć.

Utakmicu Njemačke i Francuske (25:25), osim gola Francuza u posljednjoj sekundi, obilježila je i ozljeda Cédrica Sorhaindoa.

Legendarni pivot Francuske i Barcelone nakon samo sedam minuta izašao je iz igre zbog ozljede mišića desne noge i nije se vraćao do kraja susreta. Francuzi pišu da je izgubljen za nastavak turnira.

“Vjerojatno smo izgubili kapetana, to je težak udarac”, rekao je Luka Karabatić, a Adrien Dipanda dodao da je Sorhaindoova ozljeda svima u francuskoj reprezentaciji pokvarila noć. 

Ako Sorhaindo ne bude mogao igrati u sljedećoj fazi, moguće je da umjesto njega upadne Nikola Karabatić. Oporavio se od ozljede i spreman je igrati 15 minuta po utakmici.

Komentara 1

AN
AnteizmalogZGa
03:29 17.01.2019.

Sve je to "pila naopako"...Ali uredu...tako i treba. Mislim da i Lino radi isto. Ipak je prvenstvo dugo i treba sačuvati nešto za krj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije