Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILD TVRDI

Kovaču dani odbrojeni? Bayern na klupi želi slavnog trenera!

Niko Kovač
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/5
09.10.2018.
u 11:14

Ugledni Bild tvrdi da je Bayern već krenuo u potragu za novim trenerom, a dva imena visoko su na listi želja

Bayern je u krizi, no Niko Kovač bezbrižno s igračima ispija pivo na Oktoberfestu.

Iza Bavaraca su četiri utakmice u kojima nisu slavili, no šefovi su mu dali podršku.

– Stojimo kao jedan iza njega, bez obzira na trenutačnu situaciju, ali i na to što će se dogoditi idućih tjedana. Branit ću Niku Kovača do smrti. Imamo savršen odnos s njim i situacija je mirna. Ni na trenutak nisam razmišljao o tome da zamijenimo trenera – rekao je Hoeness.

No ugledni Bild tvrdi da je Bayern već krenuo u potragu za novim trenerom, a dva imena visoko su na listi želja.

Riječ je o Zinedineu Zidaneu i Arseneu Wengeru, koji su prvi kandidati da zamijene Kovača ako Niko podbaci na nekom od gostovanja na kojima ima ultimatum pobjede.

>> Pogledajte i Kovača i igrače Bayerna na Oktoberfestu

Komentara 38

5S
505.scrtom
12:13 09.10.2018.

Joj sjećam se kako ste ga hvalili prije toga to je pravi za Bayern jer pa to je Hrvat a kad ono nema veze s time.Lijepo sam već rekao da on za Bayern nije a kao mladi trener treba mu još puno izkustva.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
11:37 09.10.2018.

Svak svojim putem .. Pun dzep Love Bay bay

Avatar Django
Django
11:50 09.10.2018.

Ovo je zlatna prilika da Hajduk konačno angažira pravog trenera, pogotovo ako je istina da on voli dril pod kojim igrači stenju i jedva dišu. To njima i treba, red, rad i disciplina. Rezultat je ionako manje važan jer Torcida puni stadion i kada su u zoni ispadanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije