Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski mediji tvrde

Kovačiću se divi Pep Guardiola: Jedan je od najizglednijih kandidata za Etihad

Premier League - Arsenal v Chelsea
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
15.05.2023.
u 19:16

Novi šef Chelsea Mauricio Pochettino još treba potpisati trogodišnji ugovor s londonskim klubom, ali već očekuje odlazak 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića

Manchester City nastavlja pomno promatrati Matea Kovačića, koji bi ovog ljeta mogao napustiti Chelsea. Hrvatski reprezentativac zadivio je Pepa Guardiolu i mogao bi biti jedan od glavnih transfera vjerojatnih prvaka Premier lige za iduću sezonu. City će nakon sezone razmotriti igrače kojima raspolaže, a Guardiola čeka odluku Ilkaya Gündogana u vezi ponude iz Barcelone.

"Građani" razmatraju i dovođenje Declana Ricea iz West Hama, ali njegov stil igre mogao bi se sječi sa Rodryjevim, koji je ključan igrač Guardioline momčadi, piše Daily Mail.

Novi šef Chelsea Mauricio Pochettino još treba potpisati trogodišnji ugovor s londonskim klubom, ali već očekuje odlazak 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca, a plavi bi mogli ostati i bez  Masona Mounta, Conora Gallaghera i Edouarda Mendyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije