Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražena roba

Kovačić zaludio Engleze: Za njega se bore Liverpool i United!

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
14.05.2014.
u 16:55

Gazzetta dello Sport piše kako Inter želi zadržati Kovačića jer na njemu misli graditi momčad budućnosti. Ipak, postoji opcija da ga pusti, ali odšteta bi morala biti minimalno 25 milijuna eura

Trener Intera Walter Mazzarri tijekom cijele sezone Mateu Kovačiću davao je minute na kapaljku, dozirao njegove nastupe, a onda ga je u završnici sezone gurnuo u vatru. A hrvatski reprezentativac to je iskoristio!

Mateo je odlično iskoristio svoje minute i pokazao raskoš talenta, a posebno se to odnosi na utakmicu protiv Lazija u kojoj je odigrao maestralno i imao tri asistencije. Proglašen je i najboljim igračem kola u Europi, a zaludio je engleske klubove. Talijanski mediji pišu kako je puno otočkih klubova zainteresirano za Hrvata, a najviše velikani Manchester United i Liverpool. Od ostalih klubova najveći interes pokazala je dortmundska Borussia.

No, Gazzetta dello Sport piše kako Inter želi zadržati Kovačića jer na njemu misli graditi momčad budućnosti. Ipak, postoji opcija da ga pusti, ali odšteta bi morala biti minimalno 25 milijuna eura.

>>Sjajni Kovačić s tri asistencije režirao preokret Intera

Komentara 1

QQ
qqriqrac
08:56 15.05.2014.

Bravo Mateo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije