Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO DO MINUTAŽE

Kovačić: Teško mi je što ne igram u Interu, palo mi je samopouzdanje

Mateo Kovačić
Sanjin Strukić/PIXSELL
03.03.2014.
u 12:50

- Nisam očekivao ovakvu situaciju s obzirom da sam kod prošlog trenera igrao. Teško mi je. Sada tek ulazim s klupe ili čak niti to, tako da je trenutak težak. Iskreno, samopouzdanje mi je palo - rekao je Kovačić.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić osvrnuo se na svoj status u Interu u kojem teško dolazi do minutaže.

- Nisam očekivao ovakvu situaciju s obzirom da sam kod prošlog trenera igrao. Teško mi je. Sada tek ulazim s klupe ili čak niti to, tako da je trenutak težak. Iskreno, samopouzdanje mi je palo, ali u Dinamu mi je trebalo vremena, pa tako i u Interu. Na meni je da radim kako bih se dokazao klupskom treneru, da se ponašam kako treba i pripremim se za Svjetsko prvenstvo. S Hernanesom još nisam pričao o utakmici s Brazilom - rekao je Kovačić.

Najavio je i prijateljsku utakmicu sa Švicarskom.

- Švicarska je pokazala da ima dobru momčad. Nitko ne može biti poput Brazila, ali ovo će biti dobra proba jer smo svi navikli igrati velike utakmice pred punim stadionima. Moramo ovu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno. Inler, Behrami i Džemaili su odlični u defenzivi, ali Shaqiri i Xhaka su tehnički jako potkovani i bit će najopasniji prema naprijed.

Hrvatska reprezentacija će Svjetsko prvenstvo u Brazilu otvoriti utakmicom protiv domaćina.

- Brazil je pak među najboljima na svijetu, ali dobro ćemo se pripremiti za to otvaranje i nadamo se dobrom rezultatu. Nismo Brazil i teško nas je uspoređivati, ali imamo tehničku potkovanost i kvalitete igrača poput Mandžukića, Modrića, Rakitića i na dobrom smo putu da postanemo odlična reprezentacija.

>> Subašić: Plete je i dalje broj jedan, a imamo igrače koji mogu zamijeniti Mandžu

>> Rakitić: Razumjet ću budu li mi Švicarci zviždali

Komentara 1

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
18:19 03.03.2014.

Teško je Mateu što ne igra u Interu nego nespokojno sjedi na rezevnoj klupi i palo mu je samopouzdanje kada vidi kako ponosni građan europske Slovenije Samir Hajdanović carujena golu Intera i smije se sa puno samopouzdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije