Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez riječi

Kovačić: Sve se dogodilo jako brzo, još sam u šoku...

mateo kovačić portal
Marko Prpić/Pixsell
Autori: dš/VLM, GNK Dinamo
30.01.2013.
u 22:52

- Dinamo je moj klub i moj dom pa mi je teško otići, ali ponuda kluba kao što je Inter jednostavno se ne odbija - izjavio je Kovačić za službenu klupsku stranicu.

Jutro je počeo uobičajeno, treningom i druženjem s ostalim Dinamovim igračima u Međugorju, a večer je Mateo Kovačić dočekao kao igrač milanskog Intera.

- Sve se dogodilo jako brzo i još sam u šoku, ne znam uopće što bih rekao... Dinamo je moj klub i moj dom pa mi je teško otići, ali ponuda kluba kao što je Inter, jedan od najvećih na svijetu, jednostavno se ne odbija. Naravno, još nije gotovo i čeka me liječnički pregled, ali vjerujem da je to samo formalnost - rekao je Kovačić za web stranicu kluba.

Ključne riječi

Komentara 2

JK
jkaralic
09:23 31.01.2013.

a sta je sa Halilovica on jos nije prodat!?

MP
mpfederer
09:32 31.01.2013.

u svakoj situaciji pokusavam biti objektivan i pažljivo slusam argumente i navijaca i uprave i cesce dajem za pravo upravi, ali ne vidim taj argument kojim bi mamici ovo opravdali. razocaran sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije