Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Kovačić: Slažem se, brži su i moćniji

Mateo Kovačić (1)
Marko Lukunić/Pixsell
19.10.2011.
u 00:51

– Dobio sam udarac i jako me boli. Borili smo se, imali i neke šanse, ali Ajax se ne može pobijediti ako nema realizacije – istaknuo je Kovačić i šepajući napustio svlačionicu

– Oni su iz osam šansi zabili dva gola, morali smo i mi nešto iskoristiti. Dojam je da su Ajaxovi igrači brži, moćniji... – kazao je Mateo Kovačić.

– Mogu se složiti s tim, bolje su se kretali i otkrivali od nas, mi smo ipak početnici u Ligi prvaka. Malo smo zeleni, ali do zadnje minute bili smo u igri. Sulejmani vas je nahvalio.

– Razgovarali smo i tijekom utakmice, sjajan je dečko i odličan igrač. Čestitam mu na igri i pobjedi – rekao je Kovačić, koji je zamijenio dres s Eriksenom.

Ključne riječi

Komentara 8

CU
cupus
01:20 19.10.2011.

I za razliku o Dinamovaca znaju igrati

AN
Andreeejjj
01:32 19.10.2011.

Velika večina ljudi pošteno i tvrdo radi čitav život i gladni su, primanja im nikakva i sramotna. A ovi debilni nogometaši razbacivaju se sa enormnim ciframa novca, voze najbolja auta, nose skupocjene satove i garderobu, proseravaju se, a nikako ne igraju! Imaju više od pola miljuna eura godišnje plus bogate premije (Šimunić 800.000€, Biščan 800.000€, itd) i tako prepuni svega i sa manjkom mozda, oni su još itekako poželjni curama, medijima, itd, itd. Žalosno je, gdje ide ovaj pokvareni i debilni svijet!!!

AN
Andreeejjj
01:12 19.10.2011.

Bravooo MATEO KOVAČIĆ, svaka ti čast ali što prije bježi iz Dinama, za tvoje dobro! To nama je Božja kazna, za vječno hvalisanje i vrijedjanje baš svih protivnika! Pa vama-nama su uvjek svi drugi krivi! Pa to je naša realnost a vi živite u oblacima još uvjek i vjekovima. Znate sve protivnike naših klubova i repke, vrijedjati a onda od svih dobijemo po \"piksli\"! Redom smo izvrijedjali Engleze, Ukrajince, Grke....Salzburg, Lyon, Šerif, itd, itd..ma svakoga...Prosječan Ajax nas sred ZG pobjedi glatko. Bljakkk i fuuuj vama idiotima, koji jioš uvjek tražite dežurne krivce a ne vidite ih u nama samima! Pohvali Pokudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije