Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA FORMA

Kovačić obilježio "hrvatski vikend" u europskom nogometu: Bio je razina više

13.09.2021.
u 08:05

Kovačić je u 15. minuti sjajnim dodavanjem doveo Romelua Lukakua u priliku, koju je belgijski napadač iskoristio za svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Mateo Kovačić prvi je put u Premijernoj ligi u istoj utakmici postigao pogodak i asistirao. Hrvatski reprezentativac bio je ključni igrač u pobjedi Chelseaja na Stamford Bridgeu nad Aston Villom (3:0) u utakmici 4. kola prvenstva.

Kovačić je u 15. minuti sjajnim dodavanjem doveo Romelua Lukakua u priliku, koju je belgijski napadač iskoristio za svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja na Stamford Bridgeu. U 49. minuti, Kovačić je presjekao kratko dodavanje gostujućeg kapetana Tyronea Mingsa prema vrataru Jedu Steeru i došavši do lopte zakucao ju je u mrežu. West Ham igrao je neodlučeno (0:0) na gostovanju u Southamptonu. Debitant Nikola Vlašić u igru je ušao u 63. minuti.

Chelsea nakon četiri utakmice ima 10 bodova, kao i vodeći Manchester United, a West Ham osam.

U njemačkom prvenstvu je Bayer iz Leverkusena na domaćem terenu izgubio od dortmundske Borussije s 3:4, iako je tri puta vodio. Hrvatski stoper Marin Pongračić debitirao je za Borussiju i igrao do 84. minute.

Mainz je došao do treće prvenstvene pobjede, u gostima svladao je Hoffenheim. Andrej Kramarić igrao je cijeli susret za Hoffenheim, bez posebnog učinka. Bayern je, pak, u derbiju u gostima svladao Leipzig s 4:1. Joško Gvardiol igrao je za Leipzig od 59. minute, a branič Josip Stanišić za Bayern od 75. minute.

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
11:09 13.09.2021.

Bravo dragi Mateo. Sve što vrijedi dugo se stvara. Zato i ima cijenu zato je posebno, zato je trajno, zato bude za pamćenje a kod nekih bezvremnsko. Nema uspoređivanja ali put ti je obilježen susretom, prijateljstvom i kumstvom s kumašinom.. Zato će uvijek biti ...I MATEO KOVAČIĆ. Jedan i jedinstven a podsjećati možeš i bit će ti čast sa Lukom i drugim velikim. Nek ti samo dragi Bog da zdravlja a duša i srce su ti oduvijek na pravom mjestu i zato imaš i imat ćeš SVOJ PUT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije