Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Intera

Kovačić: Ne čujem zvižduke, ali navijači imaju pravo očekivati više

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.10.2014.
u 19:33

"Rekao sam da će ovo biti godina Intera? Nisam mislio na Scudetto, već na to da ćemo igrati dobar nogomet, što se sigurno nije vidjelo u posljednje dvije utakmice."

Mateo Kovačić zbog ozljede prepona vrlo vjerojatno će propustiti nedjeljni derbi na Giuseppe Meazzi protiv Napolija. I dok neki u Italiji tu vide prednost Intera jer, kako tvrde, Kovačić briljira protiv malih momčadi, ali je nevidljiv protiv velikih, izostanak hrvatskog veznjaka bit će hendikep za momčad Waltera Mazzarrija.

– Napravio sam nagli zaokret i osjetio bol u lijevoj nozi. Nisam želio riskirati, već smo imali vodstvo pa sam izašao van –, rekao je Kovačić, a prenosi Goal.

Iza Intera su dva uvjerljiva uzastopna poraza pa je vrh ljestvice sve dalje.

– Rekao sam da će ovo biti godina Intera? Nisam mislio na Scudetto, već na to da ćemo igrati dobar nogomet, što se sigurno nije vidjelo u posljednje dvije utakmice.

– Nije sve izgubljeno. Takav je nogomet. Jedan dan si treći, drugi dan sedmi. Sve se mijenja ako  pobijedimo Napoli. Nedostaje nam samopouzdanja u nekim situacijama, ali to moramo promijeniti.

Progovorio je Kovačić o budućnosti u dresu Intera.

– Osjećam se kao važan dio projekta i stvarno želim ostati ovdje još dugi niz godina.

Napoli jako cijeni.

– Sviđa mi se Dries Mertens, ali kako ne spomenuti i Higuaina, Hamšika ili Insignea. Jaki su i posljednje tri-četiri godine su vrhu, to dovoljno govori.

Inter nikako da se uključi u borbu za naslov pa se često mogu čuti i zvižduci navijača.

– Odnos s navijačima je dobar. Ja ne čujem zvižduke jer sam uvijek fokusiran na igru. U posljednje dvije utakmice imali su pravo zviždati jer s pravom očekuju više od Intera. Kao i svi mi – zaključio je Kovačić.

>>Gračan: Kovačić bi nam tako dobro došao...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije