Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat u finalu
Povratak na članak

Kovačić je vrhunski igrač, ali sam očekivao više od njega

Rakitić je sa Sevillom osvojio Europsku ligu i Ligu prvaka, sad to može Kovačić

Komentari 7

Avatar jeremija1
jeremija1
07:47 29.05.2019.

Kovačić ima sve fizičke i tehničke predispozicije, ali "nema glavu". Predribla tri igrača pa zapne na četvrtom, predribla dvojicu pa krivo doda ili slabo pukne. Teško dolazi u gol-situaciju u završnici. Fali mu konzekventnost u situaciji odluke ; okruniti prednostost stečenu osvajanjem prostora. To je ono što su od naših veznjaka već u mladoj dobi imali i Prosinečki i Boban. Možda bi trebao platiti posebnog psihologa i motivatora koji bi ga pripremao.

VL
Avatar comandante
comandante
08:02 29.05.2019.

ne može on sa tom glavom biti vodja, nije on karakter za to, inače sjajna tehnika , brzina, pas..ima sve ali slinav, pasivan karakter, šteta

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:38 29.05.2019.

koliko se sjećam poslije teže ozljede on se dosta promjenio a maminjo ga je odma prodao

VL
Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:49 29.05.2019.

Previse slusa cajke

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
08:13 29.05.2019.

Najvažnije je imati pare, onda te boli onjko za drugo mišljenje. Pisano je po kuloarima da je mišljenje ko gujica, svak' ga ima. Naprid mladiću, budi svoj, kada dođeš do gola pucaj vanka neđe, boli te briga

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:47 29.05.2019.

Dok je ministrirao u crkvi bio je na tragu Mesija a onda ušle cajke u njegov život 😩😩😩😩

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:53 29.05.2019.

Kova je bi kriv ni dužan došao do velikih para, supruga je bila zadovoljna time, a on onda u nogometnom razvoju ostao na nivou svojih igara sa 18 godina. Sada je teško naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.