Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Lyona

Kovačić je odličan, rado bih ga vidio u Lyonu

'07.12.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Liga prvaka, skupina D, 6. kolo, Dinamo Zagreb - Lyon. Mateo Kovacic slavi postignuti gol.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
08.12.2011.
u 10:44

Predsjednik Lyona Jean-Michele Aulas nakon utakmice nije mogao sakriti radost zbog prolaska.

– Znali smo da je sve otvoreno, ali nismo mislili da ćemo proći dalje. Ovo je veličanstvena pobjeda. Prvi puta otkad sam ja na čelu kluba, a možda i posljednji, pobijedili smo ovako uvjerljivo. Real nam je puno pomogao i poručujem Mourinhu da može izabrati bilo koje mjesto na svijetu gdje želi provesti odmor, mi ćemo mu platiti.

Iz Dinama je ipak nekoga zapamtio.

– Onaj mladi Kovačić odličan je igrač. Mogao bi bez problema igrati za Lyon i rado bih ga vidio kod nas.

Dinamovi igrači dugo nisu izlazili iz svlačionice. Očito nisu bili raspoloženi za razgovor. Pred novinare je ipak izašao Luis Ibanez.

– U prvom poluvremenu odlično smo stajali na terenu i dogovorili smo se da tako nastavimo. Nažalost, nismo uspjeli, ali vjerujte mi da smo dali sve od sebe.

Nakon toga iz svlačionice je izašao Sammir koji je odbio svaki razgovor. Susretljiviji je bio Arijan Ademi.

– Nikada u životu nisam se osjećao nemoćnije. Očekivali smo ipak puno bolju utakmicu s naše strane i žao mi je što je ovako ispalo.

Jedini sretni Hrvat na stadionu te večeri bio je Dejan Lovren.

– Presretni smo što smo prošli. Uoči utakmice mislili smo da je to nemoguća misija. Žao mi je Dinama, ali to im je dobra škola.

Ključne riječi

Komentara 9

TO
tom
11:17 08.12.2011.

ma SVI su jučer bili odlični! svi ko jedan i dinamo i lyon odradili su jučer ZAJEDNIČKI posao jer je lyonu trebalo 6 komada razlike kako bi bio SIGURAN da ide dalje! bravo dečki, napravili ste iz svih nas majmune! još jednom!

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
11:36 08.12.2011.

ovi s.upci koji se sprdaju sa Dinamom neka odu navijati za Zvezdu

LE
Leoness
10:53 08.12.2011.

Najbolje im je da šute...i našima i Francuzima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije