Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizvjesno ljeto

Kovačić i Zidane nisu se baš razumjeli. Što će Mateo odlučiti na kraju sezone?

Mateo Kovačić i Zinedine Zidane
02.04.2019.
u 19:37

Francuski trener je prošlog mjeseca ponovno preuzeo Real što se Mateu vjerojatno ne sviđa

Madridski Real ima na posudbi 11 igrača, a među njima je i naš Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac trenutačno igra za Chelsea, a sa Santiaga Bernabeua jer se kod Zidanea nije previše naigrao.

Francuski trener je prošlog mjeseca ponovno preuzeo Real što se Mateu vjerojatno ne sviđa.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane u nedjelju, gurati sinove u prvu momčad? 

Naime, Kovačić i Zidane nisu se baš razumjeli, pa bi hrvatski veznjak mogao tražiti ispisnicu iz Reala ako ga Chelsea odlučiti vratiti u Madrid, piše Marca.

Menadžer plavaca Maurizio Sarri ima povjerenje u Hrvata te je standardni igrač u njegovoj momčadi.

Na kraju sezone Londončani bi mogli otkupiti Kovačićev ugovor, no ako se to ne dogodi Hrvat bi sam mogao potražiti novu sredinu, ističe Marca. Za Kovačića je zainteresiran njegov bivši klub Inter. 

Komentara 2

LU
luksa
20:02 02.04.2019.

"što se Mateu VJEROJATNO ne sviđa", "nisu se BAŠ razumjeli", pa bi hrvatski veznjak MOGAO tražiti", "AKO ga Chelsea odluči", "Londončani BI MOGLI", "NO AKO se to ne dogodi", "bi sam MOGAO potražiti" Činjenica do činjenice. Provjereno iz nekoliko izvora.. Vrhunsko novinarstvo. "piše Marca"

Avatar Dadinho
Dadinho
19:46 02.04.2019.

Svi naši igrači koji su zapeli u karijeri a bili talenti u Njemačkoj su enormno u 2-3 sezone napredovali, tamo je spoj trke-taktike i tehnike, idealno za naše igrače da se izbruse do kraja, neki klub i gornjeg srednjeg dijela ljestvice koji bi mu garantirao prvih 11 i 2 sezone tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije