Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrea Stramaccioni:

'Kovačić bi protiv Chieva mogao biti u prvom sastavu'

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
09.02.2013.
u 22:33

- Kovačić je iznimno talentiran nogometaš, no moramo mu dopustiti da njegov razvoj ide svojim tokom - kaže strateg Intera

Andrea Stramaccioni, Interov trener, danas je na konferenciji za novinare uoči utakmice s Chievom pohvalno pričao o Mateu Kovačiću.

- Mateo Kovačić mogao bi početi od prve minute, no svoj ću početni sastav obznaniti tek netom prije susreta. Kovačić je iznimno talentiran nogometaš, no moramo mu dopustiti da njegov razvoj ide svojim tokom. Ne smijemo stavljati na njega nikakav pritisak. Iako mu je tek 18, Mateo je vrlo zreo, o čemu govori njegova dosadašnja karijera - istaknuo je Stramaccioni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije