Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI REDOM USPJEŠNI

Kovačić, Badelj i Bilić u prvom planu nogometnih kupova

Inter Milan
Foto: Reuters/PIXSELL
21.01.2015.
u 22:53

Badelj je asistirao, Kovačić bio ponajbolji u Interu i Bilić s klupe vodio Bešiktaš do uvjerljive pobjede.

Diljem Europe igrale su se Kup utakmice, a s njima idu i nezaobilazna iznenađenja, što je normalno u ovoj fazi natjecanja. Treneri eksperimentiraju, nogometaši nisu potpuno motivirani, često podcijene protivnike i ne bude sve kako treba. No ovaj put je sve zanimljivije iz razloga što je dosta hrvatskih nogometaša bilo aktivno.

U španjolskom Kupu kralja reprezentativac Sammir igrao je do 80. minute u porazu kod Villarreala, ali priliku za ulazak u polufinale imat će njegov Getafe u uzvratnoj utakmici. Igrao je i Ivan Rakitić za Barcelonu protiv Atletico Madrida do 77. minute, kad ga je zamijenio Xavi, dok je Mario Mandžukić počeo na klupi i odigrao cijelo drugo poluvrijeme nakon što je zamijenio Fernanda Torresa.

Milan Badelj je pak bio asistent u pobjedi Fiorentine protiv Atalante (3:1), a Mateo Kovačić zaigrao je u prvih 11 za Inter protiv Sampdorije (2:0) i ostao na terenu do samog kraja. Riječ je o osmini finala i sad je još ostala završnica četiri najbolje momčadi, gdje će

U Francuskoj je počeo Kup, ali tek je početak i još uvijek su u "bubnju" 64 momčadi, a od naših nogometaša nitko nije zaigrao, pa ni Danijel Subašić za Monaco u pobjedi protiv Eviana (2:0). Zato je Mladen Petrić igrao od 61. minute za Panathinaikos na gostovanju kod Xanthija (1:1) u osmini finala grčkog Kupa.

Uspješan je bio i Slaven Bilić kod Adana Demirspora (4:1) i time u drugom stupnju natjecanja ima dvije pobjede i dva poraza te je drugi iza Rizespora. U sljedeće dvije utakmice mora pobijediti da prođe dalje.

REZULTATI:

Engleski Liga kup, polufinale, prva utakmica: Tottenham - Sheffield United 1:0
Francuski Kup, 1/32: Monaco - Evian 2:0, Boulogne - Grenoble 1:0, Guingamp - Chateaurox 2:0, Tours - St. Etienne prod. 3:5 (3:3), Bressuire - Le Poire Sur Vie prod. 0:1 (0:0), Cholet - Brest prod. 1:3 (1:1), PSG - Bordeaux 2:1
Talijanski Kup, osmina finala: Fiorentina - Atalanta 3:1, Inter - Sampdoria 2:0
Španjolski Kup kralja, četvrtfinale, prva utakmica: Villarreal - Getafe 1:0, Barcelona - Atletico Madrid 1:0, Malaga - Athletic Bilbao 0:0

>> Atletico izbacio Real: Torres zabio u 1. i 46. minuti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije